بسیاری از مردم بر این تصور هستند که سالاد یک دسر عربی است و باید خوشمزهترین سالادها را فقط در کشورهای عربی پیدا کرد. این درحالی است که کشور اندوزی نیز سالادهای خوشمزه و معروفی از جمله سالادهای سبزیجات و میوه دارد. آیا شما یکی از انواع مختلف سالاد اندونزی را امتحان کردهاید؟ اگر نه در این مطلب از مجله بانوان صورتیها با ما همراه باشید تا معرفی ۸ نوع سالاد اندوزی را بخوانید و این سالادهای خوشمزه کشور اندونزی را برای خانواده خود تهیه کنید.
سالاد اندونزی
در ادامه این مطلب از مجله بانوان با ۸ نوع سالاد اندونزی بسیار خوشمزه آشنا میشوید که به راحتی میتوانید این سالادهای خوشمزه را تهیه کنید.
سالاد gado-gado:
gado-gado یکی از غذاهای مورد علاقه مردم اندونزی میباشد. این سالاد خوشمزه از سبزیجات پخته شده و تازه مانند اسفناج، جوانه لوبیا، خیار، چایوتی، هویج، ذرت و سایر سبزیجات تشکیل شده است. این سالاد با سس بادام زمینی خامهای و کراکرهای میگو سرو میشود. مردم اندونزی حتی اسن سالاد را به عنوان غذای اصلی نیز استفاده میکنند.
- چایوت: چایو نام علمی Sechium edule میباشد. چایوت میوهی خوراکی است که بومی کشور مکزیک بوده ولی در کشورهای آمریکای لاتین و مناطق گرمسیر نیز میروید.
سالاد pecel:
به آسانی میتوان گفت که سالاد اندونزی Pecel یکی از زیرمجموعههای سالاد Gado-gado است. این سالاد کاملا مشابه سالاد gado-gado است؛ همچنین سالاد pecel شامل سبزیجات و سس خامهای میباشد. با این حال، سس بادام زمینی سالاد pecel کاملا متفاوت از سس بادام زمینی سالاد gado-gado است. سس سالاد pecel دارای برگهای سیپروس و لیمو است، بنابراین طعم و عطر بسیار منحصر به فردی دارد. معمولا Pecel با برنج و بادام زمینی ترد سرو میشود.
سیپروس: در ایران اینگیاه با نام گیاه چتری یا نخل مرداب شناخته میشود. زادگاه اصلی این گیاه باتلاق های جزیره ماداگاسکار است. برای تهیه آن میتوانید به گلخانهها مراجعه کنید.
https://suratiha.com/%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d8%b2%db%8c/