در حالی که سالاد بادام زمینی و انبه نوعی سالاد خیابانی و معروف در هند است اما شما میتوانید این سالاد خوشمزه را در خانه تهیه کرده و برای مهمانان خود سرو کنید. سالاد بادام زمینی و انبه را میتوانید در کنار انواع کباب به عنوان دسر نیز سرو کنید، این سالاد به دلیل وجود انبه و بادام زمینی طعمی شیرین و بسیار خوشمزه دارد. برای تهیه این سالاد در این مطلب از صورتیها مراحل آموزش سالاد بادام زمینی و انبه را دنبال کرده و این سالاد خوشمزه را برای مهمانان و اهالی خانه خود تهیه کنید. با ما همراه باشید.
آموزش سالاد بادام زمینی و انبه
مواد لازم برای تهیه سالاد بادام زمینی و انبه:
- بادام زمینی خرد شده: ۱ فنجان
- پیاز قرمز متوسط خرد شده: ۱ عدد
- گوجه فرنگی کوچک: ۱ عدد
- انبه متوسط خرد شده: ۱ عدد
- فلفل خرد شده: ۱ عدد
- برگ نعناع خرد شده: ۱/۴ فنجان
- برگ گشنیز خرد شده: ۱/۳ فنجان
- پوست لیمو رنده شده: ۱ عدد
- آب لیمو تازه: ۱ عدد
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چایخوری
آموزش سالاد بادام زمینی و انبه:
برای تهیه سالاد بادام زمینی و انبه باید این مراحل را به ترتیب طی کنید.
مرحله اول: ترکیب مواد اولیه در یک کاسه بزرگ
برای تهیه سالاد بادام زمینی و انبه در ابتدا با انبه شروع کنید، انبه را بشویید و بعد از خشک کردن آن، انبعه را پوست گرفته و به صورت نگینی درشت خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد از انبه نوبت به خرد کردن پیاز میرسد که باید پوست کنده و سپس به صورت نگینی خرد کنید و به انبه بیافزایید. بعد از افزودن پیاز به انبه، فلفل تازه را نیز به صورت حلقهای خرد کرده و همراه با فلفل قرمز به سالاد بیافزایید.
- سعی کنید در هنگام خرد کردن پیاز، پیازهای خود را کوچکتر از انبه برش دهید تا انبه در سالاد بیشتر احساس شود تا پیاز.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده سالاد
در این مرحله گوجه فرنگی را تمیز شسته و بعد از خشک کردن آن، به صورت نگینی درشت و هم اندازه با انبه خرد کرده و به سالاد بیافزایید.
- سعی کنید برای سالاد بادام زمینی و انبه از گوجه فرنگی گوشتی استفاده کنید تا در سالاد آب نیندازد.
گشنیز و برگ نعنا را بعد از تمیز کردن بشویید و به صورت ریز خرد کنید، سپس سبزیهای معطر خشک شده را همراه با بادام زمینی خرد شده و یا در صورت دلخواه به صورت درسته به سالاد خود بیافزایید.
- قبل از اضافه کردن بادام زمینی به سالاد، پوست بادام زمینیها را جدا کرده و سپس به سالاد بیافزایید.
- سبزیهای خرد شده را بعد از خشک شدن کامل آنها به سالاد بیافزایید.
مرحله سوم: هم زدن سالاد بادام زمینی و انبه
مواد اولیه سالاد را با استفاده از قاشق به هم بزنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند، فقط باید دقت کنید که در موقع هم زدن مواد باعث له شدن و مردن آنها نشوید.
- سعی کنید مواد را با قاشقهای پلاستیکی که حجم چندانی ندارند مخلوط کنید تا باعث له شدن مواد نشوید.