در فصل پاییز، تهیه انواع کیک و دسر‌های خوشمزه‌ای که با استفاده از نوبرانه‌های پاییزی تهیه می‌شوند بسیار مرسوم است. یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب فصل پاییز خرمالو است. به همین سبب در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها طرز تهیه کیک خرمالو را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده‌ایم که امیدواریم این کیک خوشمزه را بپسندید.

آموزش طرز تهیه کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو

مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو:

  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • خرمالو: ۱ پیمانه (پوست گرفته و پوره شده)
  • گردوی خرد شده: در صورت دلخواه
  • دارچین: در صورت دلخواه

طرز تهیه کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو:

۱-برای تهیه کیک خرمالو در ابتدا، مواد خشک: آرد، شکر، نمک، بکینگ‌پودر، جوش شیرین و دارچین را باهم مخلوط کرده و مواد را هم بزنید،

دقت کنید که قبل از افزودن آرد به مواد، آرد را سه بار الک کنید تا سبک شود.

طرز تهیه کیک خرمالو

۲- مواد خشک را بعد از مخلوط کردن کناری گذاشته و سپس پوره خرمالو را با تخم‌مرغ‌ها و روغن مخلوط کنید تا مایعی زرد رنگ به دست آید.

 

طرز تهیه کیک خرمالو

۳-  در این مرحله، ترکیب مواد خشک را با ترکیب خرمالو مخلوط کرده و مواد را با همزن دستی هم بزنید.

۴- مایه آماده شده را در قالب مستطیلی شکل که چرب و آرد پاشی شده بریزید.

طرز تهیه کیک خرمالو

۵- کیک خرمالو را در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

طرز تهیه کیک خرمالو

کیک خرمالو آماده است نوش جان. از این کیک می‌توانید در مراسمات مختلف استفاده کنید.


https://suratiha.com