در این مطلب از مجله بانوان صورتیها به آموزش طرز تهیه کیک بلوبری پرداختهایم که این کیک برعکس کیک میوههای دیگر که ممکن است خوشمزه به نظر نرسند، اما بسیار خوشمزه و ترد است. امیدواریم این کیک خوشمزه را در خانه برای اعضای خانواده خود تهیه کرده و در کنار یک چای گرم نوش جان کنید. با ما همراه باشید
آموزش طرز تهیه کیک بلوبری
مواد لازم برای تهیه کیک بلوبری:
- آرد: یک و نیم پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- نمک: کمی
- بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
- ماست پرچرب: یک پیمانه
- تخممرغ: سه عدد بزرگ به دمای محیط رسیده
- رنده پوست لیمو: دو قاشق چایخوری
- وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
- روغن: یک چهارم لیوان
- تمشک یا شاتوت یا بلوبری: یک و نیم فنجان
- آرد: یک قاشق غذاخوری برای آغشته کردن میوه
مواد لازم برای کرم روی کیک:
- پودر قند: یک و نیم لیوان
- شیر: دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بلوبری:
برای تهیه کیک بلوبری، در ابتدا یک کاسه متناسب انتخاب کرده و سپس تمام مواد خشک (آرد، بکینگپودر، وانیل، نمک) را باهم مخلوط کرده و سپس از صافی رد کنید و شکر را نیز به مخلوط بیافزایید.
- دقت کنید که مواد خشک را قبل از مخلوط کردن با شکر سه بار الک کنید تا سبک شوند.
بعد از ترکیب مواد خشک باهم، یک گودی کوچک بین مواد ایجاد کرده و مواد تر ( تخممرغ، ماست چرب، رنده پوست لیمو، روغن) را وسط مواد خشک ریخته و مواد را تا مخلوط شدن کامل هم بزنید.
مواد کیک را با همزن برقی مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
میوههای کیک را قبل از استفاده بشویید ولی خشک نکنید و اجازه دهید تنها آب اضافی میوهها برود، سپس میوههای تر را در یک قاشق غذاخوری آرد بغلطانید تا در هنگام پخت کیک، میوهها تهنشین نشوند.
میوههای آماده شده را به مخلوط کیک اضافه کرده و مواد را با لیسک هم بزنید.
در این مرحله یک قالب ۲۳ سانتی را چرب کرده و مایع کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰-۷۰ دقیقه قرار دهید.
نکته: در ۵۰ دقیقه پخت، روی کیک را با فوبل آلومینیومی بپوشانید و سپس اجازه دهید کیک به طور کامل بپزد.
بعد از گذشت ۷۰ دقیقه کیک شما آماده سرو است. بعد از تهیه کرم، میتوانید این کیک خوشمزه را سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کرم روی کیک:
همهی مواد کرم را با هم مخلوط کردهو روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را تا زمانی که کاملاً غلیظ شود هم بزنید.