در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها طرز تهیه استیک براکیول را که یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است آماده کرده‌ایم. امیدواریم این غذای خوشمزه را برای خانواده خود تهیه کرده و لحظات شادی را در کنار خانواده بگذرانید.

آموزش طرز تهیه استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول

مواد لازم برای تهیه استیک براکیول:

  • گوشت استیک قلوه گاه: ۸۰۰ گرم
  • سالسا (گوجه فرنگی): ۳,۱/۴ فنجان
  • سرکه سفید: ۱/۴ پیمانه
  • آب مرغ: ۲/۳ پیمانه
  • خرده نان: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمیزان: ۲/۳ پیمانه
  • پنیر چدار رنده‌شده: ۱/۳ پیمانه
  • سیر: ۱ حبه
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه استیک براکیول

طرز پخت استیک براکیول:

۱- سیر و جعفری را خرد کرده و پنیرها را رنده کنید.

۲- سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر ریخته و مواد را باهم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آماده شده فلفل، نمک، سبزیجات معطر، ۲ قاشق روغن زیتون و ادویه‌جات دلخواه بیافزایید تا مخلوط اماده شده مزه‌دار شود.

۳- استیک را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کامل بپوشاند.

۴- از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید. با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.

۵- فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۶- ۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

طرز تهیه استیک براکیول

۷- سپس رول گوشت را در روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول می‌کشد تا گوشت به طور کامل سرخ شود. بعد از پخت گوشت، سرکه و آب مرغ را به گوشت اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

۸- سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی گوشت بریزید و مواد را هم بزنید.

۹- در این مرحله روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید گوشت بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.

۱۰- پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

کل زمان پخت باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد.

طرز تهیه استیک براکیول

۱۱- رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتی متری دهید. قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آن‌ها بریزید و سرو کنید. نوش جان

https://suratiha.com