کیک موز یک کیک سالم است که بسیاری از مردم با آن آشنا هستند و دوست دارند. اضافه کردن موز به خمیر کیک باعث میشود رطوبت و بافت کیک بیشتر شود. بافت نرم کیک اشتهای شما را باز کرده و شما را راضی نگه میدارد. کیکهای موز چند منظوره بوده و میتوان به روشهای متفاوتی این کیک را تهیه کرد. در این مطلب از صورتیها طرز تهیه کیک موز به روشهای متفاوت را آماده کردهایم که امیدواریم بعد از تهیه این کیک، از کیک موز راضی باشید.
آموزش طرز تهیه کیک موز
در ادامه با ۳ روش مختلف طرز تهیه کیک موز را خواهید آموخت. شما میتوانید یکی از این روشها را برای تهیه کیک انتخاب کرده و مراحل آن را طی کنید.
طرز تهیه کیک موز ساده:
در ابتدا شما باید مواد لازم را برای پیش بردن مراحل تهیه کیک آماه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک موز:
- آرد: ۳ پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- کره: ۱ فنجان
- موز رسیده: چهار عدد
- شیر: یک فنجان
- تخممرغ: ۲ عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
مراحل تهیه کیک موز ساده:
برای تهیه کیک موز ساده در ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد و یا ۱۷۷ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس تابهای را انتخاب کرده و کره را داخل تابه بریزید. شما میتوانید از انواع تابه برای اینکار استفاده کنید اما در حالت معمول افراد از تابههای ۹ اینچی برای اینکار استفاده میکنند.
- تنظیم فر را قبل از شروع تهیه کیک انجام داده و روشن کنید تا فر گرم شده و برای تهیه کیک آماده باشد.
در ادامه شکر را نیز به کره بیافزایید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط با حرارت مناسب، ذوب شود. بعد از ذوب شدن کامل شکر و کره، حرارت را خاموش کرده و تابه را در کناری قرار دهید.
- حرارت را در هنگام ذوب کردن مخلوط کم کنید تا از سوزاندن کره و شکر جلوگیری کرده باشید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک موز، موز را از پوست خود جدا کرده و داخل مخلوط کن بریزید و آن را پوره کنید، اگر به مخلوط کن دسترسی ندارید میتوانید این کار را با چنگال انجام دهید. بعد از پوره کردن موز، آن را به مخلوط شکر و کره ذوب شده بیافزایید و مواد را باهم به خوبی مخلوط کنید.
- دقت کنید که موز شما باید رسیده و نرم و خامهای باشد تا به آسانی پوره شده و طعم بهتری به کیک ببخشد.
- کاسهای را برای اینکار انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ بوده و همهی مواد را باهم مخلوط کنید.
تخممرغها را در یک کاسه کوچک بشکنید و قبل از اضافه کردن به مخلوط شکر و موز، با استفاده از چنگال و یا همزن آنها را هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکنواختی به رنگ کرمی به دست آید.
- برای نتیجه بهتر ۱۰- ۱۵ دقیقه قبل از استفاده، تخممرغ را در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.
مخلوط آماده شده تخممرغ را به مخلوط شکر و کره بیافزایید و مواد را با یک چنگال و یا همزن دستی هم بزنید.
- قبل از اضافه کردن تخممرغ به مخلوط کره و شکر مطمئن شوید که مخلوط کره و شکر به اندازه کافی خنک شده باشد تا از پختن تخممرغ جلوگیری کنید. اگر مخلوط هنوز گرم است صبر کنید تا به دمای اتاق برسد و باعث طبخ تخممرغ نشود.
در این مرحله در ابتدا شیر و وانیل را باهم مخلوط کرده و سپس به مواد مخلوط شده بیافزایید و بعد از اضافه کردن شیر، آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و سپس با یک چنگال و یا همزن دستی مواد را باهم مخلوط کنید.
- دقت کنید که مواد را باهم به خوبی ترکیب کنید، اگر با چنگال نمیتوایند اینکار را انجام دهید از سرعت کم میکسر استفاده کنید.
مخلوط آماده شده را داخل قالب متناسبی بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
- در مدت ۴۰ دقیقه مراقب باشید که کیک شما نسوزد چون با توجه به فر میتواند کیک زمان پخت کمتری داشته باشد.
- بعد از گذشت ۴۰ دقیقه با یک عدد خلال دندان کیک را تست کنید تا مطمئن شوید که کیک به پخت رسیده است.
بعد از پخت کیک، آن ر از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کیک خنک شود.
کیک آماده را میتوانید با انواع چاشنی مانند: شکلات، خامه و … تزیین کنید. نوش جان.
مطلب پیشنهادی برای شما:
طرز تهیه کیک موز بسیار نرم:
روش دوم برای تهیه کیک موز به شرح زیر میباشد.
مواد لازم برای تهیه کیک موز با پنیر خامهای:
- موز رسیده: ۱/۲ پیمانه
- آب لیموترش: ۲ قاشق چایخوری
- آرد: ۳ پیمانه
- پکینگ پودر: ۱، ۱/۲ قاشق سوپخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره: ۳/۴ پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- تخممرغ بزرگ: ۳ عدد
- شیر: ۱، ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک موز با پنیر خامهای:
برای تهیه کیک موز با پنیر خامهای در ابتدا فر را روی ۲۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کرده و قالبی را متناسب با کیک خود انتخاب کرده و آن را چرب کنید.
موز را داخل یک کاسه متوسط بریزید و با چنگال و یا رنده موز را له کنید. در صورت نیاز نیز میتوانید موز را داخل مخلوط کن ریخته و به پوره موز تبدیل کنید.
- برای جلوگیری از سیاه شدن موز، آب لیموترش را به موز بیافزایید و باهم مخلوط کنید.
- سعی کنید برای تهیه کیک موز از موز رسیده استفاده کنید.
مواد خشک طرز تهیه کیک موز را باهم مخلوط کنید به طوری که آرد، نمک و بکینگپودر را باهم خلوط کرده و چند بار مواد را الک کرده و کناری قرار دهید.
در این مرحله کره و شکر را داخل ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست حاصل شود.
- قبل از ترکیب شکر و کره، کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشد برای اینکار ۱ ساعت قبل از استفاده، کره را در دمای محیط قرار دهید.
- ترکیب شکر و کره بهتر است در ابتدا کره را داخل ظرف ریخته و با همزن دستی بزنید و سپس شکر را بیافزایید و باهم مخلوط کنید تا مخلوطی زرد رنگ متمایل به کرم به دست آید.
در این مرحله تخممرغهایی را که به دمای محیط رسیدهاند در داخل کاسه شسته و سپس آنها را به مخلوط شکر و کره بیافزایید و مخلوط را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوطی یکدست حاصل شود. بعد از اضافه کردن تخممرغ، وانیل را نیز به مخلوط بیافزایید.
بعد از آماده شدن تمام مواد، مخلوط موز و مخلوط تخممرغ را باهم ترکیب کرده و سپس مخلوط مواد خشک را قاشق قاشق به مواد مخلوط شده بیافزایید و با همزن مواد را هم بزنید تا مایع یکدستی به دست بیاید.
مخلوط آماده شده را داخل قالب روغن کاری شده بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۷۵ دقیقه قرار دهید.
بعد از گذشت ۷۵ دقیقه کیک را تست کرده و در صورت پخت از فر بیرون بیاورید.
بعد از خنک شدن کیک، آن را از قالب بیرون آورده و برش دهید و با خامه سرو کنید. نوش جان.
مطلب پیشنهادی برای شما:
طرز تهیه کیک موز لیمویی:
روش سوم برای تهیه کیک موز را نیز یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کیک موز لیمویی:
- موز رسیده: ۳ عدد
- آب لیمو: ۱ قاشق چایخوری
- شکر: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۴ اونس
- پوست لیمو ریز شده: ۱ قاشق چایخوری
- شکر: ۳/۴ فنجان
- تخممرغ: ۲ عدد
- بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
- شیر: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد: ۲ پیمانه
- گردو: به میزان لازم
طرز تهیه کیک موز لیمویی:
برای تهیه کیک موز لیمویی قبل از هر کاری فر را روی دمای ۳۵۰درجه فارنهایت تنظیم کرده و اجازه دهید فر گرم شود. سپس قالب مورد نظر را چرب کنید.
در این مرحله کاسهای متناسب انتخاب کرده و موز پوست کنده را داخل کاسه بریزید، سپس با یک رنده و یا چنگال موز را پوره کنید، در صورت نیاز میتوانید از مخلوط کن برای تهیه پوره استفاده کتید. بعد از پوره کردن موز، ۱ قاشق چایخوری لیمو به موز بیافزایید تا از سیاه شدن موز جلوگیری کنید. سپس یک قاشق چایخوری شکر به موز بیافزایید مخلوط را کناری بگذارید.
کره را داخل کاسهای بریزید و برای نرم شدن با استفاده از چنگال کره را بزنید تا کاملا کره نرم شود. در طی مخلوط کردن کره، پوست لیمو خرد شده را نیز به کره بیافزایید و هم بزنید. در ادامه شکر را نیز به مخلوط بیافزایید و ترکیب کنید تا مخلوط شکر و کره کاملا نرم شوند.
- کره باید قبل از استفاده ۱ ساعت در فضای اتاق بماند تا به دمای محیط برسد.
بعد از آماده شدن مخلوط شکر و کره، تخممرغها را یکی یکی شکسته و به مخلوط اضافه کنید سپس با استفاده از همزن دستی مخلوط را هم بزنید تا مخلوطی یکدست و یکنواخت به دست آید.
- دقت کنید که تخممرغ باید یک ربع قبل از استفاده در دمای محیط قرار بگیرد.
بعد از ترکیب شدن تخممرغ با مخلوط شکر و کره، شیر را نیز به مخلوط بیافزایید و مواد را باهم هم بزنید.
در این مرحله تمام مواد خشک از جمله: آرد و بکینگپودر را باهم مخلوط کرده و یک بار الک کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند و سپس مواد ترکیب شده را به مخلوط آماده شده بیافزایید و مواد را باهم ترکیب کنید.
مخلوط آماده شده را داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.
- در صورت دلخواه میتوانید مقداری موز و یا گردو روی کیک بریزید.
بعد از گذشت ۵۰ دقیقه کیک را از فر بیرون بیاورید و تست کنید، در صورت پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
در این مرحله کیک شما آماده سرو است، کیک را به قسمتهای کوچک برش داده و داخب بشقابهای کوچک سرو کنید. نوش جان
امیدورایم با طرز تهیه سه نوع کیک موز آشنا شده و از پخت این کیکها لذت ببرید.