نان کروسان نوعی نان و شیرینی هلالی است که با آرد و خمیر مایه و کره درست میشود. کروسان در ابتدا در کشور اتریش ابداع شده ولی به عنوان صبحانهای رسمی در کشور فرانسه شناخته میشود. اگر شما نیز دوست دارید صبحانهای کامل برای خانواده تهیه کنید در این مطلب از صورتیها با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کروسان پنیری به صورت مرحله به مرحله آشنا شوید.
آموزش طرز تهیه کروسان پنیری
مواد لازم برای تهیه کروسان پنیری:
- آرد: ۱،۲/۳ پیمانه
- خمیر مایه فوری: یک قاشق چایخوری
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آب ولرم: ۱/۴ پیمانه
- شیر: ۱/۴ پیمانه
- کره: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- پنیر: به میزان لازم
- پودر ترخون خشک: به میزان لازم
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کروسان پنیری:
برای تهیه کروسان پنیری در ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کرده و آرد را داخل ظرف الک کنید سپس شیر را به آرد اضافه کنید.
قبل از مخلوط کردن شیر با آرد، خمیر مایه را نیز به شیر بیافزایید.
حالا خمیر مایع را با شیر مخلوط کرده و سپس آرد را نیز با مخلوط شیر و خمیر مایع هم بزنید.
در طرز تهیه کروسان پنیری ادامه شکر و نمک را به مخلوط افزوده هم بزنید و سپس تخممرغ هم زده را نیز به مخلوط بیافزایید و مخلوط را به خوبی هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر حاضر شده را با نایلون بپوشانید و حدود ۵-۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.
در این میان کره را از یخچال بیرون آورده و داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با استفاده از وردنه کره را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا کره خودش را بگیرد.
خمیر آماده شده را با استفاده از وردنه باز کنید.
حالا کره صاف شده را روی خمیر قرار دهید.
خمیر را تا کنید.
و با استفاده از ورده خمیر را باز کنید تا کره به خورد خمیر برود.
در این مرحله بار دیگر خمیر را تا کنید.
خمیر تا کرده را داخل نایلون قرار داده در یخچال بگذارید.
بعد از گذشت حدود ۱ ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و به صورت مستطیل با استفاده از خمیر، خمیر را باز کنید.
خمیر باز شده را با استفاده از چاقو به شکل مثلث برش دهید.
پنیر و پودر ترخون را داخل خمیر قرار داده و خمیر را به شکل هلالی شکل دهید.
خمیر شکل گرفته را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی خمیر را به زرده تخممرغ آغشته کنید.
کروسان را داخل فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، نان کروسان پنیری شما آماده است.
طرز تهیه کروسان پنیری تمام شد و شما میتوانید این نان خوشمزه را نوش جان کنید.
کروسان خیلی خوشمزه است.