یکی از شیرینیهای خشک که طرفداران بسیار زیادی در بین ایرانیان دارد شیرینی مشهدی است. در تهیه شیرینی مشهدی، از مارمالاد برای خوشمزگی شیرینی استفاده میکنند به همین سبب در این مطلب از مجله بانوان صورتیها طرز تهیه مارمالاد شیرینی مشهدی یعنی مارمالاد کیوی را به صورت مرحله به مرحله آماده کردهایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه مارمالاد شیرینی مشهدی
مواد لازم برای تهیه مارمالاد کیوی:
- کیوی: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۱ کیلوگرم
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
- آب: ۱ لیوان
- گلاب: ۱ لیوان
- پودر هل سبز: ۱/۴ قاشق مرباخوری
- پودر زیره سبز: ۱/۸ قاشق مرباخوری
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد شیرینی مشهدی:
برای تهیه مارمالاد کیوی در ابتدا کیویها را شسته و سپس پوست کیویها را بگیرید.
بعد از پوست گرفتن کیویها، کیویهای پوست گرفته را به وسیلهی چاقو برش دهید و داخل قالبمه بریزید.
بعد از ریختن کیویها داخل قابلمه، آب و گلاب را نیز به آنها اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا نسبتا بپزند.
شکر را به کیوی اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد. در این مدت زمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود .
در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد شیرینی مشهدی سعی کند کف روی مارمالاد را به طور کامل بگیرید.
پس از جوشیدن مارمالاد، مارمالاد را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود.
۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد سپس پودر ژلاتین را داخل کاسهای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید یا داخل مایکروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره به مارمالاد اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشههای تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نوش جان.