یکی از مهمترین غذاهای ماه رمضان که هر روز تهیه میشود و برای روزهداران نیاز است، سوپ میباشد. در این مطلب از مجله بانوان صورتیها برای شما همراهان گرامی طرز تهیه سوپ برای ماه رمضان که سوپ جو میباشد را آماده کردهایم. امیدواریم سوپ مخصوص ماه رمضان را بپسندید. با ما همراه باشید.
سوپ مخصوص ماه رمضان
مواد لازم برای تهیه سوپ جو:
- جو پوست کنده: دو پیمانه
- روغن: یک قاشق سوپخوری
- هویچ خرد شده: یک پیمانه
- قارچ خرد شده: یک پیمانه
- آب مرغ: پنج پیمانه
- شیر: چهار پیمانه
- آرد: سه قاشق غذاخوری
- کره: صد گرم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- آبلیمو تازه: سه قاشق سوپخوری
- خامه: یک پیمانه
- نخود فرنگی: یک دوم پیمانه
- ذرت: یک دوم پیمانه
طرز تهیه سوپ برای ماه رمضان:
برای تهیه سوپ جو، سوپ مخصوص ماه رمضان، در ابتدا جو را یک شب قبل تمیز کرده بشویید و سپس خیس کنید. بعد از خیس کردن جو، روز بعد جو را آبکش کرده و داخل قبلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و سپس به جوی در حال پخت نمک بیافزایید تا لعاب بیاندازد.
بعد از لعاب انداختن جو، قارچ، هویج را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با آب مرغ به جو در حال پخت بیافزایید. در این مرحله از طرز تهیه سوپ برای ماه رمضان نوبت به اضافه کردن ذرت و نخود میرسد. حالا در یک قابلمه دیگر، آرد را با شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپس به مخلوط آب مرغ اضافه کنید.
در این میان نمک و فلفل را نیز به مخلوط آب مرغ بیافزایید تا سوپ طعم بگیرد و سپس کره را نیز به سوپ در حال جوش اضافه کنید. در ادامه آبلیمو و خامهای را که به دمای محیط رسیده است را نیز به شوپ بیافزایید و سوپ را هم بزنید.
بعد از پختن سوپ، سوپ جو را با سبزیجات معطر تزیین کرده و سرو کتید. نوش جان
لینک منبع: