در ماه مبارک رمضان همه به دنبال نوشیدنی مخصوص ماه رمضان میگردند تا هم تشنگی بعد از روزهداری را رفع کند و هم ویتامینهای مخصوص بدن را تامین. در این مطلب از مجله بانوان صورتیها طرز تهیه شربت به لیمو که نوشیدنی مخصوص ماه رمضان بوده و برای رفع تشنگی بسیار موثر است را آماده کردهایم. امیدواریم با طرز تهیه شربت به لیمو آشنا شده و این شربت را برای روزهداران تهیه کنید. با ما همراه باشید.
شربت به لیمو، نوشیدنی مخصوص ماه رمضان
مواد لازم برای تهیه شربت به لیمو:
- به: دو کیلو
- شکر: دو کیلو
- آبلیمو: نصف استکان
- آب: چهار لیوان
نکته: از این مواد برای ۶ نفر میتوانید شربت به لیمو در لیوانهایی با سایز متوسط تهیه کنید.
طرز تهیه شربت به لیمو:
برای تهیه شربت به لیمو در ابتدا به را تمیز کرده و بشویید. سپس بعد از خشک شدن به، آنها را رنده کرده و یا اینکه آن را به چهار قاچ تقسیمبندی کنید و سپس مغز بهها را درآورده و داخل آبمیوه گیری بیاندازید و آب به را بگیرید.
بعد از اینکه آب به را کاملا گرفتید، قابلمهای را انتخاب کرده و شکر و آب را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
بعد از حل شدن شکر در آب، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب به را از صافی بگذرانید و به مخلوط آب و شکر بیافزایید.
بعد از مخلوط شدن، مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا شربت قوام آمده و سپس از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به شربت بیافزایید.
سپس شربت آماده شده را داخل یخچال قرار داده و بعد از سرد شدن در لیوانهای تزیین شده سرو نمایید.
نکات مهم در طرز تهیه شربت به لیمو:
- سعی کنید برای تهیه شربت به لیمو از بههای تازه استفاده کنید.
- شربت به لیمو در فصل گرما برای همهی افراد مفید بوده و باعث آبرسانی بدن خواهد شد به همین دلیل هم نوشیدنی مخصوص ماه رمضان نام گرفته است.
- این شربت را میتوانید در ماه رمضان تهیه کرده و در زمان افطار برای مهمانان خود سرو کنید. نوش جان