دلمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. دلمه انواع مختلفی از جمله دلمه برگ مو، دلمه کلم، دلمه گوجهفرنگی و … دارد، در این مطلب از مجله بانوان صورتیها طرز تهیه دلمه کدو حلوایی را به صورت مرحله به مرحله برای شما آماده کردهایم که امیدواریم این غذای سنتی مورد پسند شما قرار گیرد. آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه کدو حلوایی.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه دلمه کدو حلوایی:
- برنج: ۴ پیمانه
- لپه: ۴ پیمانه
- کدو حلوایی: ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- جوز هندی: ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
- پیاز کوچک: ۴ عدد
- آب لیمو ترش: ۱/۴ پیمانه
- زرشک: ۱/۴ پیمانه
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی:
در ابتدا برای تهیه دلمه کدو حلوایی، لپه را پاک کنید و بشویید و سپس داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
تا زمانی که لپهها بپزند، کدو حلوایی را بشویید و پاک کنید.
حالا سر کدو حلوایی را برش دهید.
در این محله از طرز تهیه دلمه کدو حلوایی با یک عدد قاشق داخل کدو حلوایی را خالی کنید.
سعی کنید داخل کدو حلواییها را به صورت یکسان خالی کنید.
در این مرحله پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل یک تابه بریزید و تفت دهید.
حالا گوشت و ادویهجات را به پیاز بیافزایید و تفت دهید و سپس لپه و برنج پخته شده را نیز به مواد در حال سرخ شدن بیافزایید.
حالا مواد آماده شده را داخل کدو حلواییها پر کنید.
بعد از پر کردن کدو حلوایی رب گوجهفرنگی را داخل تابه بریزید و تفت دهید و سپس کمی آب اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن آب به رب گوجهفرنگی، کدو حلواییهای پر شده را داخل مخلوط گوجهفرنگی بچینید و روی حرارت قرار دهید.
سپس تابه را داخل فر ۱۸۰ درجه و یا روی حرارت قرار دهید تا کدو حلوایی بپزد.
بعد از پخته شدن کدو حلوایی، آن را با سبزیجات سرو کنید. نوش جان
لینک منبع:
عالی بود.