آش گوجهفرنگی یکی از آشهای سنتی است که معمولا در خانههای قدیمی پخته میشود. همهی جوانان دوست دارند کمی هم شده مانند مادران خود غذاهای سنتی را بپزند و از مهمانان خود پذیرایی کنند. به همین جهت در این مطلب از صورتیها طرز تهیه آش گوجه فرنگی را به صورت مرحله به مرحله آماده کردهایم که امیدواریم این آش را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی:
- پیاز: سه عدد
- روغن : سه قاشق سوپخوری
- لپّه: سه قاشق سوپخوری
- برنج: نیم کیلو
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- سبزی آش: یک کیلو
- گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
- گوجهفرنگی: دو کیلو
- نعنا خشک: یک قاشق سوپخوری
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آش گوجه فرنگی:
برای تهیه آش گوجهفرنگی در ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را داخل آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس لپههایی را که از قبل پختهاید را به همراه زردچوبه به پیاز سرخ شده بیافزایید.
در این مرحله از طرز تهیه آش گوجه فرنگی گوشت چرخ کرده با دو عدد پیاز رنده شده مخلوط کرده و را به صورت گلولههای کوچک دربیاورید و آنها را داخل دست محکم کنید.
بعد از کوفته کردن گوشت چرخ کرده مقداری آب به پیاز سرخ شده و لپه بیافزایید و روی حرارت قرار دهید. سپس گوشتهای قلقلی شده را داخل قابلمه بریزید تا کمی بپزد.
بعد از گذاشتن قابلمه روی حرارت، نوبت به خرد کردن سبزیهای آش گوجهفرنگی میرسد که باید به صورت ریز خرد شود.
بعد از خرد کردن سبزیهای آش، سبزیهای خرد شده را به قابلمهی روی حرارت اضافه کنید و سپس برنج را نیز بشویید و آبکش کرده و به آش روی حرارت بیافزایید و اجازه دهید سبزیها به همراه برنج در داخل آش بپزند.
در ادامهی طرز تهیه آش گوجه فرنگی، گوجهفرنگیهای خود را بشویید و پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید تا گوجهفرنگیها به صورت پوره دربیاید.
بعد از پوره شدن گوجهفرنگیها، مخلوط را داخل آش بریزید و مخلوط کنید تا آش کاملا لعابدار شود و سپس نمک و فلفل را نیز به آش بیافزایید.
بعد از پختن کامل آش گوجهفرنگی، نعنا را داخل روغن سرخ کنید و برای تزیین آش کناری بگذارید.
آش گوجهفرنگی شما آماده است. این آش را میتوانید با گوجهفرنگی و نعنا تزیین کنید. نوش جان
لینک منبع:
به به