یکی از غذاهای معروف و محبوب ایرانی که بیشتر در شهر آمل تهیه می‌شود کشمش پلو بوده که معمولا این غذا در ایام محرم و عزاداری به عنوان نذری طبخ می‌شود و طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه کشمش پلو را آماده کرده‌ایم که امیدواریم با تهیه‌ی این غذای خوشمزه لحظات خوبی را در کنار خانواده بگذرانید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کشمش پلو

طرز تهیه کشمش پلو

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو:

  • برنج: شش پیمانه
  • مرغ: یک عدد
  • کشمش (پلویی): دو پیمانه
  • زعفران (آب کرده): سه قاشق سوپ‌خوری
  • روغن (حیوانی): ۱/۲ پیمانه
  • پیاز (سرخ شده): ۱/۴ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کشمش پلو:

برای تهیه کشمش پلو اگر می‌خواهید کشمش پلو را همراه با مرغ سرو کنید بهتر است در اولین مرحله مرغ را سرخ کرده و سپس داخل قابلمه با حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.

حالا یک تابه انتخاب کرده روی حرارت ملایم قرار دهید سپس روغن حیوانی را داخل تابه بریزید تا آب شود.

طرز تهیه کشمش پلو

بعد از داغ شدن روغن حیوانی کشمش‌هایی را که قبلا شسته بودید را به تابه بیافزایید تا کمی سرخ و تفت داده شوند.

نکته مهم در طرز تهیه کشمش پلو : برای تهیه کشمش پلو می‌توانید از دو نوع کشمش و یا در صورت دلخواه از یک نوع کشمش استفاده کنید.

طرز تهیه کشمش پلو

بعد از این که کشمش‌ها را تفت داید نوبت به اضافه کردن ادویه‎جات می‌رسد. ادویه‌جات را به کشمش‌ها بیافزایید و هم بزنید.

طرز تهیه کشمش پلو

در این مرحله از طرز تهیه کشمش پلو برنج را بشویید و داخل آب جوش بریزید تا بپزد سپس برنج را آبپز کرده و کشمش‌های تفت داده شده را به برنج بیافزایید و مخلوط کنید.

طرز تهیه کشمش پلو

بعد از مخلوط شدن کامل مواد، برنج را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

طرز تهیه کشمش پلو

بعد از کشیده شدن آب برنج، روی برنج چند تکه کره حیوانی قرار دهید تا برنج خوشمزه‌ای داشته باشید.

طرز تهیه کشمش پلو

حالا درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و اجازه دهید برنج کامل دم بکشد.

طرز تهیه کشمش پلو

بعد از دم کشیدن برنج، کشمش پلوی شما آماده سرو است. نوش جان

طرز تهیه کشمش پلو

نکات مهم در طرز تهیه کشمش پلو:

۱- در زمان چخت مرغ اگر مرغ را با حرارت ملایم سرخ کنید، در هنگام سرخ شدن مرغ کمی پخته می‌شود و نیازی به زمان پخت زیادی ندارد.

۲- در صورت تمایل می‌توانید رب نارنج را از کشمش پلو حذف کنید و یا به جای رب نارنج از رب انار استفاده کنید.

۳- اگر در زمان جوشیدن برنج یک عدد لیمو عمانی داخل آب جوش بیندازید تا برنج عطر خوبی بگیرد.

۴- در صورت تمایل می‌توانید به این غذا کرفس استفاده کنید.

لینک منبع:

https://suratiha.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%85%d8%b4-%d9%be%d9%84%d9%88/