در این مطلب از مجله بانوان صورتیها برای شما کاربران عزیز آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سیب زمینی را که یک غذای بسیار خوشمزه بوده و به راحتی تهیه میشود آماده کردهایم. از این کتلت خوشمزه میتوانید به عنوان غذای کودک برای مدرسه و یا عصرانه در مهمانیهای خود نیز استفاده کنید. با ما همراه باشید و طرز تهیه کتلت را یاد بگیرید
آموزش تصویری طرز تهیه کتلت
مواد لازم برای تهیه کتلت:
سیبزمینی درشت: دو عدد
پیاز درشت: یک عدد
تخممرغ: دو عدد
گوشت چرخ کرده: دویست و پنجاه گرم
نمک: به مقدار لازم
ادویه (زردچوبه، آویشن و فلفل): به میزان لازم
جعفری خرد شده: مقداری
پودر سوخاری: به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت:
برای تهیه کتلت سیبزمینی در ابتدا سیبزمینیها را بشویید تا گرد و خاکی روی آنها باقی نماند. سپس داخل قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا سیبزمینی بپزند.
بعد از پختن سیبزمینیها، پیاز درشتی را انتخاب کرده و پوست آن را گرفته و با استفاده از قسمت بزرگ رنده، پیاز را رنده کنید.
بعد از رنده کردن پیاز نوبت به سیبزمینیهای پخته شده میرسد که میتوانید با استفاده از چرخگوشت دستی و یا رنده، سیبزمینیها را رنده کنید.
بعد از اینکه سیبزمینیها کامل رنده شدند آنها را به پیاز رنده شده بیافزایید و مخلوط کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کتلت مخلوط سیبزمینی و پیاز را کناری قرار دهید و در یک کاسه تخممرغها را شکسته و نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه را به تخممرغ بیافزایید.
حالا تخممرغ را با ادویهجات به وسیلهی همزن مخلوط کنید.
بعد از مخلوط شدن تخممرغ با ادویهجات، گوشت و مخلوط سیبزمینی و پیاز را نیز به مخلوط تخممرغ بیافزایید.
حالا همزن را روشن کنید و اجازه دهید کتلت کاملا مخلوط شود.
بعد از آماده شدن مخلوط کتلت، با استفاده از دست مقداری از مواد بردارید و به شکل گرد دربیاورید.
در این مرحله از طرز تهیه کتلت کتلت گرد شده را با استفاده از دست به شکل بعضی و یا شکل دلخواه دربیاورید.
بعد از اینکه کتلت را به شکل بعضی درآوردید داخل پودر سوخاری گذاشته و کتلت را به طور کامل به پودر سوخاری آغشته کنید.
تا تمام شدن مواد این کار را تکرار کنید و کتلتهای آماده شده را داخل یک سینب کاغذی قرار دهید
در این مرحله برای سرخ کردن کتلتها آماده شوید و یک تابه انتخاب کرده و داخل آن به اندازه دلخواه روغن بیافزایید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. سپس کتلتهای آماده شده را به روغن داغ بیافزایید.
بعد از سرخ شدن یک روی کتلت، کتلت را بگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
بعد از سرخ شدن کامل کتلتها آنها را از روغن خارج کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
اینکار را تا تمام شدن کتلتها ادامه دهید.
کتلتهای شما آماده سرو است. نوش جان.
در این مرحله کتلتهای آماده شده را با سبزیهای معطر و گوجه فرنگی و خیار شده تزیین کرده و سرو کنید.
لینک منبع:
https://suratiha.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d8%aa%d9%84%d8%aa/
عالی بود. ممنون