هر زمانی که نام تبریز و غذاهای معروف تبریز به میان می‌آید معمولا اولین چیزی که به ذهن افراد می‌رسد کوفته تبریزی است که اکثر مردم ایران دوست دارند به تبریز سفر کرده و کوفته تبریزی میل کنند. در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه کوفته تبریزی را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده‌ایم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در خانه برای خودتان تهیه کنید با ما همراه باشید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی:

  • گوشت چرخ کرده: یک کیلو
    نکته: بهتر است مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفندی باشد، دو برابر گوشت گوساله
  • لپه: دو لیوان
  • برنج: یک فنجان
  • سبزی کوفته: یک لیوان
  • سبزی کوفته شامل تره و کمی مرزه تازه یا خشک ریز خرد شده
  • پیاز: یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم
  • زیره سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل کوفته:

پیاز داغ، گردو، تخم‌مرغ آب‌پز، زرشک، آلو خشک: از هر کدام به مقدار کم

مواد لازم برای سس کوفته:

  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • زعفران دم کرده: یک قاشق
  • روغن و آب

طرز تهیه کوفته تبریزی:

برای تهیه کوفته تبریزی در ابتدا لپه را دو ساعت قبل خیس کنید و بپزید سپس در داخل مخلوط کن بریزید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

سپس دستگاه را روشن کرده و لپه را خرد کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

برنج را نیز بپزید و داخل مخلوط کن ریخته و خرد کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

در این مرحله از طرز تهیه کوفته تبریزی گوشت، لپه، برنج را همراه با دیگر مواد کوفته تبریزی در داخل میکسر بریزید تا باهم مخلوط شوند.

طرز تهیه کوفته تبریزی

حالا تمام مواد را با میکسر مخلوط کنید و چند دقیقه‌ای اجازه دهید میکسر کار کند.

طرز تهیه کوفته تبریزی

در این مرحله از طرز تهیه کوفته تبریزی مواد داخل کوفته را حاضر کنید و یک تور تمیز را نیز داخل یک کاسه پهن کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

حالا در این مرحله مقداری از کوفته را داخل تور بریزید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

در این مرحله کوفته را باز کنید و تخم‌مرغ را وسط کوفته که باز کرده‌اید قرار دهید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

حالا تمام موادی را که برای داخل کوفته آماده کرده‌اید را داخل کوفته قرار دهید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

در این مرحله نیز تمام مواد باقی‌مانده را داخل تور بریزید و کوفته را با دست کمی ورز دهید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

حالا تور را ببندید تا تور به شکل گرد دربیاید و کمی فضای باز در اطراف کوفته باقی بماند.

طرز تهیه کوفته تبریزی

در این مرحله از طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته آماده شده را کناری قرار دهید تا سس کوفته را آماده کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

برای تهیه آب کوفته بهتر است در ابتدا پیاز داغ درست کنید و سپس گوجه‌فرنگی را به پیاز داغ بیافزایید تا تفت بخورد و سپس آب و روغن را مخلوط بیافزایید و روی حرارت قرار دهید.

نکته مهم در طرز تهیه کوفته تبریزی : معمولا توی آب کوفته نون ترید می‌کنن و به همین خاطر آبش باید رقیق باشه. پس آبش رو زیاد بریزد.

طرز تهیه کوفته تبریزی

حالا کوفته‌ی آماده شده را داخل سسی که آماده کرده‌اید قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته با حرارت ملایم بپزد.

طرز تهیه کوفته تبریزی

بعد از گذشت حدود یک و نیم ساعت کوفته شما آماده است.

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی را می‌توانید همراه با سبزی‌های معطر سرو کنید و برای مهمانان همراه با آب کوفته این کوفته را آماده کنید. نوش جان


لینک منبع:


https://suratiha.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d9%88%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%d8%b2%db%8c/