در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها برای شما کاربران عزیز آموزش مرحله به مرحله و تصویری طرز تهیه سالاد شیرازی را که یک سالاد سنتی و خوشمزه است آماده کرده‌ایم که امیدواریم با تهیه این سالاد بتوانید رضایت خانواده خودرا بدست بیاورید. با ما همراه باشید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی

مواد لازم برای تهیه سالاد شیرازی:

خیار: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۴ عدد

پیاز: ۲ عدد

نعنا: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

آب‌لیمو: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی:

برای تهیه سالاد شیرازی در ابتدا خیارهای سالاد را تمیز بشویید و خشک کنید. سپس در صورت تمایل پوست خیار را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

نکته مهم در طرز تهیه سالاد شیرازی: پوست خیار باعث خوشمزه‌تر و ترد شدن سالاد می‌شود.

طرز تهیه سالاد شیرازی

سپس پیازها را نیز تمیز بشویید و پوست آن را جدا کرده و به صورت نگینی تقریبا هم اندازه با خیار برش دهید.

طرز تهیه سالاد شیرازی

در این مرحله نوبت به گوجه‌فرنگی می‌رسد که باید گوجه‌فرنگی را بشویید و خشک کنید سپس آن را به صورت نگینی به طوری که آب گوجه‌فرنگی گرفته نشود خرد کنید.

طرز تهیه سالاد شیرازی

در این مرحله خیار، گوجه‌فرنگی و پیاز را که خرد کرده‌اید در یک ظرف شیشه‌ای بریزید.

طرز تهیه سالاد شیرازی

سپس نمک و نعنای خشک را به مواد سالاد شیرازی بیافزایید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

طرز تهیه سالاد شیرازی

مقدار آبلیموی دلخواهی را که می‌خواهید به سالاد بیافزایید را داخل ظرفی بریزید و روغن زیتون را با آب‌لیمو مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد شیرازی

حالا مخلوط روغن زیتون و آبلیمو را به سالاد شیرازی بیافزایید و سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.

طرز تهیه سالاد شیرازی

بعد از نیم ساعت سالاد شما آماده است. که می‌توانید این سالاد را در کاسه‌های کوچک سرو کرده و با سبزیجات تازه تزیین کنید. نوش جان

طرز تهیه سالاد شیرازی

نکات مهم در طرز تهیه سالاد شیرازی:

  • سعی کنید برای تهیه سالاد شیرازی از گوجه‌ی سفت و ترش استفاده کنید.
  • در تهیه‌ی این سالاد به جای استفاده از آبلیمو می‌توانید از لیمو ترش استفاده کنید.
لینک منبع: