کوکوها انواع و اقسام مختلفی دارند و با مواد مختلفی و روشهای متنوع پخت شده و مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع این کوکوها، کوکو پیازچه است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و در زمان کمی نیز میتوان این کوکو را تهیه کرد. در ادامه این مطلب از مجله زنانه و دخترانه صورتیها به آموزش طرز تهیه کوکو پیازچه پرداختهایم. با ما همراه باشید.
آموزش طرز تهیه کوکو پیازچه
مواد لازم برای طرز تهیه کوکو پیازچه :
سیبزمینی متوسط پخته: ٣ عدد
پیازچه: ١٢ عدد
جعفری خرد شده: ٢ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
زرد چوبه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
تخممرغ: ٢ عدد
زعفران: در صورت تمایل مقداری
طرز تهیه کوکو پیازچه
برای تهیه کوکو پیازچه در ابتدا بعد از پخت سیبزمینیها اجازه دهید سیبزمینیها کاملا سرد شوند و سپس پوست آنها را بگیرید و در یک ظرف مناسب رنده کنید.
سپس پیازچه و جعفری را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط سیبزمینی بیافزایید و مخلوط کنید.
بهد از مخلوط کردن پیازچه و جعفری با سیزمینی تخممرغها را در یک کاسهی مناسب بشکنید و زردچوبه و نمک و زعفران دم کرده را به تخممرغ بیافزایید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
سپس مخلوط تخممرغ را به مخلوط سیبزمینی بیافزایید و مخلوط کنید تا همهی مواد باهم مخلوط شده و مایع یکدستی به دست بیاید.
در این مرحله از طرز تهیه کوکو پیازچه یک تابهی مناسب انتخاب کرده و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس یک قاشق غذاخوری از مایع برداشته و در روغن داغ شده بریزید و با استفاده از قاشق کمی صاف کنید و اجازه دهید سرخ شود. سپس روی دیگر کوکو را سرخ کنید و بقیهی مواد را نیز به همین منوال سرخ کرده و سرو کنید. نوش جان.
نکات مهم در طرز تهیه کوکو پیازچه:
مواد کوکو پیازچه باید کاملا سرد باشد و بعد سرخ شود و گرنه کوکو وا میرود.
میتوانید کوکو پیازچه را بدون سیبزمینی درست کنید. یا به جای سیبزمینی مرغ خرد شده بریزید.
برای زیباتر شدن ظاهر کوکوها قبل از سرخ کردن در پودر سوخاری بغلطانید.
میتوانید در مایه کوکوی پیازچه از نصف پیمانه گوجه فرنگی فیله شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه کوکو پیازچه را نیز یاد گرفتید. میتوانید این غذای خوشمزه را در خانه درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
لینک منبع: