یکی از غذاهای معروف اصفهان که به عنوان خورشت در کنار غذاهای دیگر مرود استفاده قرار میگیرد خورش ماست اصفهانمیباشد. این خورشت بسیار خوشمزه بوده و طعم لذیذی دارد به همین دلیل هم برای مهمانیها بسیار مناسب میباشد. طرز تهیه خورش ماست اصفهان نیز آسان است و شما میتوانید در این مطلب آن را به خوبی و به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید.
صورتیها: حتما طرز تهیه خورش ماست اصفهان را که مطالعه کنید تا بتوانید برای مهمانیهای خود از این خورشت نیز استفاده کنید.
آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهان
مواد لازم برای تهیه خورش ماست اصفهان:
گوشت گردن بدون استخوان: ۲۵۰ گرم
ماست چکیده بینمک: ۲٫۵ کیلوگرم
شکر: نیم کیلو
زرده تخممرغ: یک عدد به دلخواه
آب: ۳-۲ پیمانه
نکته: میتوانید در این دستور به مقدار دلخواه آب اضافه کنید.
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری به دلخواه
زعفران سائیده شده: ۱ گرمی
خلال پسته: به مقدار لازم
بادام: به مقدار لازم
زرشک: به مقدار لازم
گردو برای داخل خورشت: به دلخواه
طرز تهیه خورش ماست اصفهان:
۱- برای تهیه خورشت ماست اصفهان در ابتدا بگذارید گوشت همراه با آب کاملا بپزد. سپس گوشت را داخل یک ظرف تفلون با دست آن ورز دهید اگر ظرفتان استیل باشه به مراتب بهتر است (این کار ممکن است یک ساعت وقت بگیرد).
۲- سپس نصف استکان از آب گوشت را نیز کمکم به گوشت در حال ورز دادن اضافه کنید تا جایی که گوشت به صورت خمیری یکنواخت شود که به راحتی کش میآید.
۳- در مرحلهی بعد طرز تهیه خورش ماست اصفهان زردهی تخممرغ، ماست و شکر را باهم خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد مواد را خوب هم بزنید تا جوش بیایند.
۴- سپس مایع ماست را به گوشت کوبیده شده در تابه کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید سپس دوباره با دست ورز دهید.
نکته: اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست میآید که کش میآید.
۵- در این مرحله از طرز تهیه خورش ماست اصفهان زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب و گردو را به مخلوط خود اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن باز هم کمی روی شعله قرار دهید تا زعفران به مخلوط رنگ دهد.
۶- خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.
۷- بهتر است خورش را ۲۴ ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
نکات مهم در تهیه خورش ماست اصفهانی:
۱- خورش ماست اصفانی به صورت سرد سرو میشود.
۲- سعی کنید ظرفی را که برای کوبیدن انتخاب میکنید از جنس روی نباشد چون رنگ غذا تیره و بدرنگ خواهد شد.
لینک منبع: