با فرا رسیدن فصل پاییز فصل به نیز فرا میرسد، این میوه خوشمزه فواید بسیار زیادی برای بدن دارد و بسیار مقوی است و توصیه میشود روزی یک عدد از این میوه خورده شود. در این مطلب از مجله بانوان و دخترانه صورتیها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه خورشت به را آماده کردهایم که یک غذای سنتی ایرانی است و در زمانهای قدیم از این خورشت بیشتر استفاده میشد. با ما همراه باشید.
آموزش طرز تهیه خورشت به
مواد لازم برای تهیه خورشت به:
به: ۳ عدد
گوشت قرمز: ۲۵۰ گرم
آلو خورشتی: ۸ یا ۱۰ عدد
پیاز نگینی سرخ شده: یک عدد
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت به:
۱- برای تهیه خورشت به در ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و تفت دهید.
۲- وقتی پیاز را کاملا تفت دادید در این مرحله گوشت قرمز را به پیاز اضافه کنید و گوشت را همراه با پیاز تفت دهید. سپسزردچوبه و رب گوجهفرنگی را به گوشت اضافه کنید سپس مخلوط کرده و اجازه دهید مواد کمی تفت بخورند.
۳- وقتی مواد خود تفت خورد و گوشت کمی پخت، به گوشت کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد.
۴- در این مرحله بهها را خوب بشویید و سپس خشک کنید و از وسط نصف کرده به هر صورتی که دوست دارید برش دهید.
نکته مهم در طرز تهیه خورشت به : دقت کنید که برشهایتان نازک نباشد چون باعث میشود بهها موقع پخت له شوند.
۵- بعد از برش دادن بهها داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و بهها را تفت دهید تا هر طرف بهها طلایی شود.
نکته: بهها را زیاد تفت ندهید چون زود میسوزند باید موقع تفت دادن مراقب باشید.
۶- بعد از سرخ شدن بهها، بههای سرخ شده را به گوشت پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه همراه گوشت بپزد.
۷- سپس آلوهایی را که از قبل خیس کرده بودید و خشک کنید و به خورشت به اضافه کنید.
نکته: آلوها در مرحلهی آخر باید اضافه شود تا در خورشت له نشود.
۸- بعد از پخته شدن آلوها وقتی خورشت جا افتاد خورشت را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
نکته مهم در طرز تهیه خورشت به: برای این خورشت میتوانید از یک پیمانه لپه نیز استفاده کنید چون لپه باعث میشود شما خورشت خوشمزهتری داشته باشید..
طرز تهیه خورشت به به پایان رسید امیدواریم از طعم و عطر این خورشت خوشمزه خوشتان بیاید و مورد پسند شما قرار گیرد.
لینک منبع:
خیلی خوب بود. ممون