با فرا رسیدن فصل پاییز فصل به نیز فرا می‌رسد، این میوه خوشمزه فواید بسیار زیادی برای بدن دارد و بسیار مقوی است و توصیه می‌شود روزی یک عدد از این میوه خورده شود. در این مطلب از مجله بانوان و دخترانه صورتی‌ها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه خورشت به را آماده کرده‌ایم که یک غذای سنتی ایرانی است و در زمان‌های قدیم از این خورشت بیشتر استفاده می‌‌شد. با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه خورشت به

آموزش طرز تهیه خورشت به

مواد لازم برای تهیه خورشت به:

به: ۳ عدد

گوشت قرمز: ۲۵۰ گرم

آلو خورشتی: ۸ یا ۱۰ عدد

پیاز نگینی سرخ شده: یک عدد

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت به:

آموزش طرز تهیه خورشت به

۱- برای تهیه خورشت به در ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و تفت دهید.

۲- وقتی پیاز را کاملا تفت دادید در این مرحله گوشت قرمز را به پیاز اضافه کنید و گوشت را همراه با پیاز تفت دهید. سپسزردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را به گوشت اضافه کنید سپس مخلوط کرده و اجازه دهید مواد کمی تفت بخورند.

۳- وقتی مواد خود تفت خورد و گوشت کمی پخت، به گوشت کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد.

۴- در این مرحله به‌ها را خوب بشویید و سپس خشک کنید و از وسط نصف کرده به هر صورتی که دوست دارید برش دهید.

نکته مهم در طرز تهیه خورشت به : دقت کنید که برش‌هایتان نازک نباشد چون باعث می‌شود به‌ها موقع پخت له شوند.

۵- بعد از برش دادن به‌ها داخل یک ماهی‌تابه کمی روغن بریزید و به‌ها را تفت دهید تا هر طرف به‌ها طلایی شود.

نکته: به‌ها را زیاد تفت ندهید چون زود می‌سوزند باید موقع تفت دادن مراقب باشید.

۶- بعد از سرخ شدن به‌ها، به‌های سرخ شده را به گوشت پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه همراه گوشت بپزد.

۷- سپس آلوهایی را که از قبل خیس کرده بودید و خشک کنید و به خورشت به اضافه کنید.

نکته: آلوها در مرحله‌ی آخر باید اضافه شود تا در خورشت له نشود.

۸- بعد از پخته شدن آلوها وقتی خورشت جا افتاد خورشت را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.

نکته مهم در طرز تهیه خورشت به: برای این خورشت می‌توانید از یک پیمانه لپه نیز استفاده کنید چون لپه باعث می‌شود شما خورشت خوشمزه‌تری داشته باشید..

طرز تهیه خورشت به به پایان رسید امیدواریم از طعم و عطر این خورشت خوشمزه خوش‌تان بیاید و مورد پسند شما قرار گیرد.

لینک منبع:

https://suratiha.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87/