یکی از شیرینیهای خوشمزه که طرفدارهای خود را دارد و یک شیرینی بسیار قدیمی است باسلوق میباشد. اما شیرینی باسلوق را میشود در خانه نیز تهیه کرد، بسیار خوشمزهتر از باسلوقهای بیرون و از مواد و بهداشت شیرینی نیز مطمئن بود. در این مطلب از مجله زنانه و دخترانه صورتیها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه باسلوق ژله ای را آماده کردهایم که بسیار خوشمزه است و مطمئنا دوست خواهید داشت.
طرز تهیه باسلوق ژله ای بسیار ساده و آسان میباشد و شما میتوانید با صرف کمی زمان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرده و در کنار خانواده خود میل کنید و از خوشمزگی آن لذت ببرید.
آموزش طرز تهیه باسلوق ژله ای
مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای:
ژله مورد نظر: یک بسته لیمو یا پرتقال
شکر: یک لیوان
نشاسته: نصف لیوان
آب سرد : یک و نیم لیوان
گلاب: نصف لیوان
آرد : مقداری برای غلطاندن
طرز تهیه باسلوق ژله ای :
۱- برای تهیه باسلوق ژله ای در ابتدا نشاسته را در یک ظرف مناسب بریزید و آب سرد را اضافه کنید و تا جایی آب و نشاسته را باهم مخلوط کنید که نشاسته کاملا در آب حل شود.
۲- سپس شکر را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد گلاب را اضافه کنید و در آخر نیز پودر ژله را به مخلوط بیافزایید.
۳- وقتی تمام مواد را باهم مخلوط کردید. مواد را روی شعلهی گاز قرار دهید و آرام هم بزنید تا مخلوط سفت شود و به نقطهی جوش برسد.
نکته: حرارت شعله نباید زیاد باشد. حرارت متوسط باشد کافی است.
۴- بعد از اینکه مواد جوشید و سفت شد زیر شعله را خاموش کنید.
۵- سپس یک ظرف مناسب انتخاب کنید و داخل ظرف یک کیسه فریزر و یا سلفون بیاندازید تا مواد به ظرف نچسبد.
۶- در این مرحله مخلوط آماده شده را داخل ظرف بریزید و به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا باسلوق خودش را بگیرد.
۷- بعد از حدود ۸ ساعت ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و باسلوق را به شکل دلخواه برش زده و در آرد و یا پودر نارگیل بغلطانید.
۸- باسلوق شما آماده است. باسلوق آماده را در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید. نوش جان
همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه باسلوق ژله ای بسیار آسان است و شما نیز به راحتی میتوانید در خانه این باسلوق خوشمزه را تهیه کنید. از اینکه همراه ما بودید کمال تشکر را داریم
لینک منبع: