آموزش طرز تهیه سمبوسه هندی
سمبوسه هندی یک غذا یا پیش غذای لذیذ هندی است که با چاشنی آن که سسی هندی است و تنوع طعم و رنگ لذیذ بسیاری دارد سرو میشود. در این مطلب از مجله بانوان و دخترانه صورتیها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه سمبوسه هندی را آماده کردهایم که امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار گیرد.
مواد لازم برای داخل سمبوسه هندی:
سیر : ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
گشنیز تازه: ۳ شاخه
زیره: ۱/۴ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و پاپریکا: به مقدار لازم
نان لواش نازک یا خمیر آماده سمبوسه: ۲ عدد
مواد لازم چاشنی نعنا برای سمبوسه هندی:
نعنا: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
فلفل سبز تند: ۱ عدد
لیمو تازه: ۱ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
طرز تهیه سمبوسه هندی:
۱- برای تهیه سمبوسه هندی در ابتدا سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
نکته مهم در طرز تهیه سمبوسه هندی : توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود.
۲- سپس گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت دهید و از روی حرارت بردارید.
۳- در این مرحله نیز نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد، یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید، در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کنید تا به هم بچسبند.
۴- در مرحله آخر روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسهها را در آن سرخ کنید.
طرز تهیه چاشنی نعنا برای سمبوسه هندی:
برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید.سپس ماست را اضافه کرده و کامل میکس کنید تا یکدست شود.
نکته: میتوانید نصف نصف از سس مایونز و ماست نیز استفاده کنید.
چاشنی نعنا آماده است این سس را همراه سمبوسه سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سمبوسه هندی :
۱- اگر به لایههای خمیر آماده سمبوسه دسترسی دارید، میتوانید از آنها استفاده کنید که به دلیل نازک بودن این ورقهها کیفیت سمبوسه شما بسیار بهتر میشود.
۲- از ادویههای دیگر به سلیقه خودتون هم میتوانید استفاده کنید و طعمی جدید را بسازید.
۳ – چاشنیها نوعی سس هندی هستند که از ترکیب ماست چکیده به همراه انواع سبزیجات معطر و ادویهها و میوههای بومی تهیه میشود. که طعم و رنگهای متفاوت و جذابی دارند. نوش جان
لینک منبع: