آموزش طرز تهیه سمبوسه هندی

سمبوسه هندی یک غذا یا پیش غذای لذیذ هندی است که با چاشنی آن که سسی هندی است و تنوع طعم و رنگ لذیذ بسیاری دارد سرو می‌شود. در این مطلب از مجله بانوان و دخترانه صورتی‌ها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه سمبوسه هندی را آماده کرده‌ایم که امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار گیرد.

طرز تهیه سمبوسه هندی

مواد لازم برای داخل سمبوسه هندی:

سیر : ۲ حبه

پیاز: ۱ عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

گشنیز تازه: ۳ شاخه

زیره: ۱/۴ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل و پاپریکا: به مقدار لازم

نان لواش نازک یا خمیر آماده سمبوسه: ۲ عدد

مواد لازم چاشنی نعنا برای سمبوسه هندی:

نعنا: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

فلفل سبز تند: ۱ عدد

لیمو تازه: ۱ عدد

ماست چکیده: ۱ پیمانه

طرز تهیه سمبوسه هندی

طرز تهیه سمبوسه هندی:

۱- برای تهیه سمبوسه هندی در ابتدا سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

نکته مهم در طرز تهیه سمبوسه هندی : توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود.

۲- سپس گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت دهید و از روی حرارت بردارید.

۳- در این مرحله نیز نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد، یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید، در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کنید تا به هم بچسبند.

۴- در مرحله آخر روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه‌ها را در آن سرخ کنید.

طرز تهیه چاشنی نعنا برای سمبوسه هندی:

طرز تهیه سمبوسه هندی

برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید.سپس ماست را اضافه کرده و کامل میکس کنید تا یک‌دست شود.

نکته: می‌توانید نصف نصف از سس مایونز و ماست نیز استفاده کنید.

چاشنی نعنا آماده است این سس را همراه سمبوسه سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه سمبوسه هندی :

۱- اگر به لایه‌های خمیر آماده سمبوسه دسترسی دارید، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید که به دلیل نازک بودن این ورقه‌ها کیفیت سمبوسه شما بسیار بهتر می‌شود.

۲- از ادویه‌های دیگر به سلیقه خودتون هم می‌توانید استفاده کنید و طعمی جدید را بسازید.

۳ – چاشنی‌ها نوعی سس هندی هستند که از ترکیب ماست چکیده به همراه انواع سبزیجات معطر و ادویه‌ها و میوه‌های بومی تهیه می‌شود. که طعم و رنگ‌های متفاوت و جذابی دارند. نوش جان

لینک منبع:

https://suratiha.com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%B3%D9%87-%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C/