برخی از کودکان و حتی بزرگسالان فستفودها را بیشتر از غذاهای سنتی دوست دارند و همیشه این نوع غذاها را میل میکنند. اگر شما هم در خانوادهی خود همچین افرادی دارید و به فکر سلامتی آنها هستید میتوانید فستفودهای خانگی تهیه کنید که سالمتر و مقویتر هستند و به بدن آسیبی نمیرسانند. با ما همراه باشید تا در این مطلب از مجله زنانه و دخترانه صورتیها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه سوسیس خانگی را آموزش دهیم.
آموزش طرز تهیه سوسیس خانگی
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی:
نان تست: ۳ عدد
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
خامه صبحانه: ۱ لیوان
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر آویشن: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه سوسیس خانگی:
برای تهیه سوسیس خانگی خوشمزه و مقوی مراحل زیر را دنبال کنید.
۱- نان تست را با شیر کاملا سرد خیس کنید.
۲- سینه مرغ چرخ کرده بدون استخان و چربی را با سفیدهی تخممرغ و نان تست خیس خورده مخلوط کنید.
۳- سپس خامه صبحانه سفت شده رو به مخلوط سینهی مرغ اضافه کنید.
نکته مهم دیگر در طرز تهیه سوسیس خانگی: منظور از خامهی سفت شده خامهای است که در یخچال گذاشتهاید و خنک و سرد شده است.
۴- ادویه، نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، پودر سیر و هر ادویهای که دوست دارید را در این مرحله به مخلوط اضافه کنید. و همه رو با هم میکس کنید تا یک خمیر کاملا صاف و یکدست به دست آید
۵- سپس مواد را داخل یک کیسه فریزر بریزید و نوک کیسه را سوراغ کنید.
۶- پس سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد را به شکل سوسیس روی سلفون بریزید و سلفون را دورش بپیچید و دو سرش را محکم گره بزنید که آب داخلش نشود.
۷- سپس با نخ کمی دور سوسیس را بندید. تا کاملا به شکل لوزی دربیاید..
۸- درون قبلمهای آب بریزید و سوسیسها را داخل قابلمه بریزید.
نکته مهم در طرز تهیه سوسیس خانگی : سوسیسها نباید روی آب بیایند پس یک کاغذ روغنی بردارید وسطش را سوراخ کنید روی سوسیسها بگذارید که سوسیسها بالای آب نیایند.
۹- در این مرحله شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیسها بپزند.
۱۰- و بعد آنها را از آب خارج کنید و بگزارید سرد شود و بعد از سرد شدن سلفونها را جدا کنید.
حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید. نوش جان
لینک منبع: