کیک‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و هر شخصی با توجه به سلیقه و علاقه‌ی خود کیکی را برای پخت انتخاب می‌کند. در این مطلب از مجله زنانه و دخترانه صورتی‌ها برای شما عزیزان طرز تهیه کیک هویج و کشمش را آماده کرده‌ایم که امیدواریم مورد پسند شما کاربران قرار گیرد. همراه ما باشید.

اموزش طرز تهیه کیک هویج و کشمش

طرز تهیه کیک هویج و کشمش

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و کشمش

هویج رنده شده: ۳ پیمانه

شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه

کشمش: ۱/۲ پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۳/۴ پیمانه

روغن مایع: ۱/۲ پیمانه

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه

جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری

گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کیک هویج و کشمش

طرز تهیه کیک هویج و کشمش

۱- برای تهیه کیک هویج و کشمش در ابتدا در یک کاسه مناسب هویج رنده شده را با شکر قهوه‌ای مخلوط کنید. سپس این مخلوط را یک ساعت کناری بگذارید

۲- بعد از گذشت حدود یک ساعت کشمش را به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید.

۳- در یک ظرف دیگر جوش شیرین، نمک، دارچین و آرد را باهم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا مخلط سبک شود.

۴- در یک ظرف بزرگ تخم‌مرغ‌ها را شکسته و آن‌قدر هم بزنید تا کف کند.

۵- بعد از این‌که تخم‌مرغ‌ها را هم زدید. شکر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا مخلوطی سفید رنگ و کشدار به دست آید.

۶- بعد از مخلوط کردن تخم‌مرغ‌ها و شکر در این مرحله روغن مایع و وانیل را نیز به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

۷- در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج و کشمش مخلوط آرد را قاشق قاشق به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط یک‌دستی حاصل شود.

۸- در مرحله‌ی آخر مخلوط هویج رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد، مواد را هم بزنید.

۹- سپس قالبی را که انتخاب کرده چرب و آرد پاشی کنید و مخلوط را داخل قالب بریزید.

۱۰- مخلوط کیک را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.

۱۱- بعد از ۵۰ دقیقه کیک شما آماده سرو است نوش جان

لینک منبع:

https://suratiha.com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%85%D8%B4/