کیکها انواع و اقسام مختلفی دارند و هر شخصی با توجه به سلیقه و علاقهی خود کیکی را برای پخت انتخاب میکند. در این مطلب از مجله زنانه و دخترانه صورتیها برای شما عزیزان طرز تهیه کیک هویج و کشمش را آماده کردهایم که امیدواریم مورد پسند شما کاربران قرار گیرد. همراه ما باشید.
اموزش طرز تهیه کیک هویج و کشمش
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و کشمش
هویج رنده شده: ۳ پیمانه
شکر قهوهای: ۱/۲ پیمانه
کشمش: ۱/۲ پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۳/۴ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک هویج و کشمش
۱- برای تهیه کیک هویج و کشمش در ابتدا در یک کاسه مناسب هویج رنده شده را با شکر قهوهای مخلوط کنید. سپس این مخلوط را یک ساعت کناری بگذارید
۲- بعد از گذشت حدود یک ساعت کشمش را به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید.
۳- در یک ظرف دیگر جوش شیرین، نمک، دارچین و آرد را باهم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا مخلط سبک شود.
۴- در یک ظرف بزرگ تخممرغها را شکسته و آنقدر هم بزنید تا کف کند.
۵- بعد از اینکه تخممرغها را هم زدید. شکر را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوطی سفید رنگ و کشدار به دست آید.
۶- بعد از مخلوط کردن تخممرغها و شکر در این مرحله روغن مایع و وانیل را نیز به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید.
۷- در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج و کشمش مخلوط آرد را قاشق قاشق به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
۸- در مرحلهی آخر مخلوط هویج رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد، مواد را هم بزنید.
۹- سپس قالبی را که انتخاب کرده چرب و آرد پاشی کنید و مخلوط را داخل قالب بریزید.
۱۰- مخلوط کیک را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
۱۱- بعد از ۵۰ دقیقه کیک شما آماده سرو است نوش جان
لینک منبع:
خیلی خوب بود. تشکر