آموزش طرز تهیه کنجد عسلی
برخی افراد دوست دارند همیشه همراه خود شیرینی داشته باشند و برخی نیز به دلیل بعضی بیماریها مجبورند همیشه شکلات و مواد شیرینی همراه خود داشته باشند. در این مطلب از مجله زنانه و دخترانه صورتی برای شما کاربران عزیز طرز تهیه کنجد عسلی را آماده کردهایم تا اگر شما هم از این دسته افراد هستید به جای استفاده از مواد شیرینی شمیایی و شکلاتهای کارخانهای که علاوه بر نداشتن فایده مضر نیز هستند از این شیرینی خانگی پرخاصیت استفاده کنید. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کنجد عسلی:
شکر: سه قاشق غذاخوری
عسل: سه قاشق غذاخوری
کنجد: یک پیمانه
خلال پسته: دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع برای چرب کردن قالب
طرز تهیه کنجد عسلی:
۱- برای تهیه کنجد عسلی ابتدا باید کنجد را کمی تفت دهید و یا سرخش کنید که به دو روش میتوانید این کار را انجام دهید روش اول به این صورت است که کنجدها را داخل سینی فر بریزید و داخل فر قرار دهید تا کنجدها کمی سرخ شوند و روش دوم کنجدها را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بو داده شوند.
نکته: دقت کنید که رنگ کنجدها فقط کمی طلایی شود و زیاد رنگ کنجد تغییر نکند.
۲- در این مرحله نیز خلال پسته را هم با یکی از دو روش گفته شده کمی تفت دهید تا کمی سرخ و بو داده شود.
۳- بعد از بو داده شدن کنجد و پستهها یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و شکر و عسل را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که شکر کاملا آب شود. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا وقتی که مخلوط شکر و عسل بجوشند و حباب بزنند.
۴- وقتی مخلوط شکر و عسل تقریبا به حالت جوش امد کنجد را اضافه کنید و با استفاده از قاشق خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
۵- سپس خلال پسته را نیز به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۶- قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید و سپس مواد را به شکل دلخواه داخل قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. اگر قالب بزرگ برای این کار انتخاب کردید قبل از خنک شدن با یک چاقوی تیز کنجد عسلی را برش دهید. و سپس اجازه دهید تا خنک شوند.
۷- کنجد عسلی شما آماده سرو است نوش جان.
نکته مهم در طرز تهیه کنجد عسلی: برای تهیه کنجد عسلی میتوانید از خلال پسته استفاده نکنید و یا میتوانید از خلالهای دیگر مثل بادام و یا فندق نیز استفاده کنید.
طرز تهیه کنجد عسلی به پایان رسید امیدواریم از این طرز تهیه خوشتان آمده باشد و این کنجد عسلی را در خانه تهیه کنید و نوش جان کنید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم. ممنون از همراهی شما
لینک منبع: