آموزش طرز تهیه کیک سیب و دارچین
یکی از مهمترین نکات تفذیه کودکان که باید به آن اهمیت بسیاری داد تغذیه کودکان در بیرون از خانه مثلا در مدرسه است چون کودکان افراد حساسی هستند و چون در زمان رشد قرار دارند باید در همه جا حتی بیرون از خانه تغذیه مناسبی داشته باشند. شما میتواند برای زمان بیرون از خانه فرزندتان کیکهای متفاوتی تهیه کنید و از سلامت فرزندان خود مطمئن شوید. در این مطلب ازمجله زنانه و دخترانه صورتیها برای شما کاربران عزیز طرز تهیه کیک سیب و دارچین را آماده کردهایم. این کیک، کیکی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین است. با ما همراه باشید.
آموزش طرز تهیه کیک سیب و دارچین
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین:
آرد: دو لیوان
روغن: نصف لیوان
شکر: یک لیوان
تخممرغ: سه عدد
شیر: یک سوم لیوان
ماست: یک سوم لیوان
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین: یک سوم قاشق مرباخوری
وانیل: یک قاشق مرباخوری
سیب: چهار عدد
دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه کیک سیب و دارچین:
۱- برای تهیه کیک سیب و دارچین در ابتدا سیبها را داخل ظرفی بریزید و خوب بشویید و سپس خشک کرده و پوست سیبها را بگیرید و سپس سیبها را به صورت نازک برش دهید.
۲- سپس فر را روشن کنید تا در زمانی که شما مشغول درست کردن کیک هستید فرتان گرم شود.
۳- قالبی که قرار است کیکتان را داخل آن بپزید آماده کنید و داخل قالب کاغذ روغنی بیاندازید و سپس کاغذ رونی را چرب کرده و کمی قالب را آردی کنید تا کیک به کاغذ روغنی نچسبد.
۴- در این مرحله از تهیه کیک سیب و دارچین آرد، بکینگپودر و جوش شیرین را باهم مخلوط کرده و حدود سه بار الک کنید تا آرد سبک شود.
۵- سپس در یک کاسهی بزرگ شکر و روغن را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید به طوری که رنگ شکر و روغن کمی عوض شود.
۶- بعد از مخلوط شدن کامل شکر و روغن، در ادامه طرز تهیه کیک سیب و دارچین ، تخممرغها را یکی یکی بشکنید و به مخلوط اضافه کنید و خوب همبزنید.
۷- بعد از اضافه کردن تخممرغ به مخلوط نوبت اضافه کردن وانیل است. وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر و ماست را نیز به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۸- بعد از مخلوط کردن شیر و ماست نوبت اضافه کردن مخلوز آرد است. آرد را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید.
۹- بعد از حاضر شدن مواد کیک، کف قالبتان را که چرب کردهاید با سیبهای برش داده پر کنید و سپس روی سیبها دارچین الک کنید.
۱۰- سپس نصف مایع کیک را که آماده کردهاید روی سیبها بریزید و با استفاده از کاردک روی مایع را صاف کنید.
۱۱- در این مرحله از طرز تهیه کیک سیب و دارچین دوباره یک لایه سیب روی مواد بچینید و سپی روی سیبها دارچین لک کنید و سپی مواد کیک باقیمانده را روی سیبها بریزید.
۱۲- مایع کیک شما آماده است. مایع کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.
۱۳- بعد از ۵۰ دقیقه کیک شما آماده سرو است. نوش جان
طرز تهیه کیک سیب و دارچین نیز به پایان رسید امیدواریم با تهیه این کیک خوشمزه یک روز عالی در کنار خانواده داشته باشید. ممنون از همراهی شما عزیزان
لینک منبع: