صورتیها: بانوان خانهدار و هنرمند در هنگام مهمانی دوست دارند بهترین غذا را برای مهمانان خود سرو کنند و سفرهای رنگین داشته باشند ولی این غذاها نباید تکراری باشد. اگر به دنبال عذایی خوشمزه و متفاوت برای مهمانی خود هستید پیشنهاد ما برای شما تارت خرمالو است. آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت خرمالو را در این مطلب خواهیم داشت تا شما نیز بتوانید این غذا را در خانه خود پخته و برای مهمانان سرو کنید.
آموزش تصویری طرز تهیه تارت خرمالو
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت خرمالو:
آرد: ۲ فنجان
کره سرد: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
آب سرد: ۱/۲ فنجان
مواد لازم برای تهیه داخل تارت خرمالو:
خرمالو متوسط: ۷ عدد
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
تراشههای شکلات نیمه شیرین: ۱ فنجان
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه تارت خرمالو:
برای تهیه تارت خرمالو در ابتدا مواد خشک (آرد، نمک) را در یک میکسر ریخته و مخلوط کنید سپس کره قطعه قطعه شده را به مخلوط مواد خشک بیافزایید.
بعد از مخلوط شدن کره با مواد خشک آب سرد را به مواد بیافزایید.
خمیر به دست آمده را کمی ورز دهید تا یک دست شود.
سپس خمیر ورز داده شده را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار داده و در داخل یخچال بگذارید.
بعد از قرار دادن خمیر در یخچال، خرمالوها را شسته و به صورت نگینی خورد کنید. سپس شکر را به خرمالوی خرد شده بیافزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه خرمالو با حرارت کم بپزد.
در این مرحله از طرز تهیه تارت خرمالو خمیر را پس از ۱ ساعت از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وردنه خمیر را باز کنید.
خمیر باز شده را قالب بزنید و خمیر قالب زده شده را داخل قالب پهن کنید.
سپس خمیر داخل قالب را با چنگال سوراخ کنید و داخل قالب را با لپه و یا حبوبات سنگین پر کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در این مرحله شکلات و خامه را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.
بعد از ذوب شدن شکلات، شکلات و خامه را داخل خمیر پخته شده بریزید.
بعد از پر کردن خمیرها با شکلات و خامه، خرمالو را روی تارت بیافزایید.
تارت خرمالو آماده است. این تارت را میتوانید با شکلات آب شده تزیین کرده و با شیر و یا چای سرو کنید. نوش جان
لینک منبع: