کوکو مرغ و قارچ یک غذای بسیار خوشمزه و مفید برای همه می‌باشد. این کوکوی خوشمزه که از مرغ و قارچ تهیه می‌شود بسیار مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است. در این مطلب از صورتی‌ها طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده‌ایم که امیدواریم این کوکو را تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.

آموزش طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

تصویر هر مرحله را در این آموزش مشاهده خواهید کرد که می‌تواند کمک زیادی برای یادگیری شما کند.

مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ و قارچ:

  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه و یا فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ:

برای تهیه کوکو مرغ و قارچ در ابتدا کره را داخل یک قابلمه ریخته و ذوب کنید تا کره آب شود. دقت کنید که کره را بیش از اندازه داغ نکنید.

بعد از آب شدن کره، نمک، فلفل و آرد را به کره بیافزایید و مواد را باهم مخلوط کنید. مخلوط را هم بزنید و در حین هم زدن شیر را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی یکدست حاصل شود سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

در این مرحله سینه مرغ پخته شده و قارچ شسته شده را با استفاده از چاقوی تیز برش داده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. بعد از خرد کردن سینه مرغ و قارچ، مخلوط شیر آماده شده را با قارچ و سینه مرغ مخلوط کنید.

مطلب پیشنهادی برای شما:

روش های داغ نگه داشتن غذا

 

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

یک ظرف مناسب با اندازه متوسط انتخاب کرده و مخلوط حاصل شده را داخل ظرف بریزید و با یک قاشق روی مخلوط را صاف کنید.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

روی ظرف مخلوط را با سلفون بپوشانید و ظرف را حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط سفت شود.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

بعد از سفت شدن مخلوط، مخلوط را از ظرف برگردانید و با استفاده از چاقو، مخلوط را به شکل دایره برش دهید.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

تخم‌مرغ را داخل کاسه بشکنید و هم بزنید تا رنگ تخم‌مرغ به کرم مایل شود. سپس کوکو آماده شده را داخل تخم‌مرغ زده شده بگذارید.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

کوکو را از داخل تخم‌مرغ بیرون بیاورید و داخل آرد سوخاری قرار دهید.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

مقداری روغن داخل ماهی‌تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس کوکو را داخل ماهیتابه گذاشته و اجازه دهید کوکو سرخ شود.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

بعد از سرخ شدن کوکو، کوکو را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی کوکو جذب کاغذ روغنی شود.

طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ

کوکوهای سرخ شده را همراه با سبزیجات تازه سرو کنید. نوش جان


https://suratiha.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%db%8c-%da%a9%d9%88%da%a9%d9%88-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%88-%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86/