کوکو مرغ و قارچ یک غذای بسیار خوشمزه و مفید برای همه میباشد. این کوکوی خوشمزه که از مرغ و قارچ تهیه میشود بسیار مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است. در این مطلب از صورتیها طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ را به صورت مرحله به مرحله آماده کردهایم که امیدواریم این کوکو را تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.
آموزش طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ
تصویر هر مرحله را در این آموزش مشاهده خواهید کرد که میتواند کمک زیادی برای یادگیری شما کند.
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ و قارچ:
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه و یا فلفل دلمهای: ۱ عدد
- شیر: ۱ لیوان
- سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پودر سوخاری: به مقدار لازم
- تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه ی کوکو مرغ و قارچ:
برای تهیه کوکو مرغ و قارچ در ابتدا کره را داخل یک قابلمه ریخته و ذوب کنید تا کره آب شود. دقت کنید که کره را بیش از اندازه داغ نکنید.
بعد از آب شدن کره، نمک، فلفل و آرد را به کره بیافزایید و مواد را باهم مخلوط کنید. مخلوط را هم بزنید و در حین هم زدن شیر را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی یکدست حاصل شود سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله سینه مرغ پخته شده و قارچ شسته شده را با استفاده از چاقوی تیز برش داده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. بعد از خرد کردن سینه مرغ و قارچ، مخلوط شیر آماده شده را با قارچ و سینه مرغ مخلوط کنید.
مطلب پیشنهادی برای شما:
یک ظرف مناسب با اندازه متوسط انتخاب کرده و مخلوط حاصل شده را داخل ظرف بریزید و با یک قاشق روی مخلوط را صاف کنید.
روی ظرف مخلوط را با سلفون بپوشانید و ظرف را حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط سفت شود.
بعد از سفت شدن مخلوط، مخلوط را از ظرف برگردانید و با استفاده از چاقو، مخلوط را به شکل دایره برش دهید.
تخممرغ را داخل کاسه بشکنید و هم بزنید تا رنگ تخممرغ به کرم مایل شود. سپس کوکو آماده شده را داخل تخممرغ زده شده بگذارید.
کوکو را از داخل تخممرغ بیرون بیاورید و داخل آرد سوخاری قرار دهید.
مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس کوکو را داخل ماهیتابه گذاشته و اجازه دهید کوکو سرخ شود.
بعد از سرخ شدن کوکو، کوکو را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی کوکو جذب کاغذ روغنی شود.
کوکوهای سرخ شده را همراه با سبزیجات تازه سرو کنید. نوش جان
دستور خیلی خوبی بود. ممنون