تمیز کردن و برق انداختن ظروف سوخته کار بسیار دشواری است به همین سبب برخی بانوان بعد از سوختن ظروف تلاشی برای تمیز کردن آن‌ها نکرده و برای بیرون انداختن ظروف سوخته برنامه‌ریزی می‌کنند. اما صبر کنید بیرون انداختن ماهیتابه سوخته راه حل مناسبی نیست چون شما می‌توانید سالیان سال از این ماهیتابه استفاده کنید. برای برق انداختن و تمیز کردن ظروف شما تنها باید اطلاعات کافی در مورد تمیز کردن ماهیتابه سوخته داشته باشید. شما می‌توانید با مطالعه این مطلب از صورتی‌ها اطلاعات کافی برای تمیز کردن ماهیتابه سوخته را کسب کرده و همیشه ظروف تمیز و براقی داشته باشید. با ما همراه باشید با آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته با روش‌های مختلف و متنوع.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

برای تمیز کردن ماهیتابه سوخته راه‌های متفاوتی وجود دارد که به دو دسته تقسیم می‌شوند. در ادامه روش‌های متفاوت تمیز کردن ظروف سوخته را می‌خوانید:

تمیز کردن ماهیتابه سوخته با وسایل خانگی:

برای تمیز کردن سوختگی‌های ملایم ظروف می‌توان از روش‌های خانگی که بسیار تاثیر گذار هستند استفاده کرده و ظروف را برق انداخت. برای این کار روش‌های بسیار متفاوتی وجود دارد:

۱- شست و شوی ماهیتابه سوخته با آب جوش:

برای این‌کار بهتر است مقداری آب داخل ظرف سوخته بریزید تا سطح سوخته را کاملا بپوشاند سپس مقداری صابون داخل آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار داده اجازه دهید آب به جوش آید. بعد از جوش آمدن آب حرارت را خاموش کرده و تا زمانی که آب خنک شود صبر کنید سپس با استفاده از یک برس قابلمه را بشویید.

  •  شما می‌توانید برای از بین بردن لکه سوختگی به جای صابون از پودر ماشین ظرف‌شویی استفاده کنید، البته باید دقت کنید که ممکن است این پودر برای شست‌وشوی ظروف آلومینیومی مناسب نباشد.
  • شما می‌توانید قبل از استفاده از صابون، مایع ظرف‌شویی را امتحان کنید، چون صابون برای از بین بردن لک‌های سخت مناسب است و ممکن است لکه شما به راحتی با مایع ظرف‌شویی از بین برود.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

۲- از پد مناسب برای از بین بردن سوختگی استفاده کنید:

برای شست‌و شوی ظروف سوخته می‌توانید از پد مناسب همراه با آب گرم استفاده کنید تا ظرفی براق و تمیز داشته باشید. برای این‌کار بهتر است در ابتدا پد مناسب ظرف خود را بیابید:

۱- برای شست و شوی ظروف آلومینیومی بهتر است از اسفنج، برس نایلونی و یا پد اسفنجی که روی آن با تور پوشیده شده است استفاده کنید. اما اگر سوختگی شدید بود از سیم ظرف‌شویی استفاده کنید.

۲- برای تمیزکردن ظورف مسی بهتر است از گزینه‌های ملایم مانند پد شست و شو استفاده کنید و سپس در صورت لزوم به سراغ اسکاچ و .. بروید.

نکته: با سرد شدن آب گرمی که برای شست و شو استفاده می‌کنید آب گرم را جایگزین آب سرد شده کنید تا بتوانید به راحتی ظروف سوخته را تمیز و براق کنید.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

۳- استفاده از جوش شیرین برای شست و شو:

اگر میزان سوختگی ظروف بیش از حد بود و با ترکیب آب و صابون از بین نرفت شما می‌توانید به سادگی مقداری جوش شیرین روی سوختگی قابلمه بریزید و داخل آب جوش به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید تا سوختگی‌های ظرف از بین برود و رنگ آن به رنگ ظرف نزدیک باشد. سپس با استفاده از آب و صابون ظرف را بشویید.

  • از آنجایی که جوش شیرین خاصیت ساییدگی دارد برای شست و شوی ظروف تفلون توصیه نمی‌شود و بهتر است از روش‌های دیگر را برای ظروف تفلون استفاده شود.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

۴- برای شست و شوی ظروف سوخته از سرکه استفاده کنید:

در هنگام شست و شوی ظروف سوخته یکی از روش‌های خوب و مفید می‌تواند شست و شوی ظروف با سرکه سفید باشد، سرکه سفید را داخل ظرف سوخته ریخته و حرارت دهید تا لکه‌هایی که با روش‌های بالا از بین نمی‌رود با این روش از بین بروند. سرکه سفید با صابون مخلوط نمی‌شود اما به دلیل دارا بودن خاصیت اسیدی می‌تواند بسیاری از لکه‌های سوخته را از بین برده و براقی ظروف را حاصل می‌کند.

مطلب پیشنهادی برای شما:

با خواص جادویی سرکه سیب بیشتر آشنا شوید

 

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

۵- از ترکیب خامه ترش و سرکه استفاده کنید:

اگر برای تمیز کردن ظروف سوخته به هیچ‌یک از مواد بالا دسترسی پیدا نکردید از خامه ترش استفاده کنید به طوری که خامه ترش را روی سوختگی بریزید و سپس چند قطره سرکه به خامه اضافه کرده اجازه دهید این مخلوط ده دقیقه روی سوختگی بماند و سپس ظرف را با آب جوش دهید تا لکه سوختگی کاملا از بین برود.

بسیاری از مردم برای تمیز کردن ظروف سوخته از ترکیب جوش شیرین و سرکه استفاده می‌کنند اما این ترکیب به سرعت به آب خنثی تبدیل می‌شود. اما خامه ترش دارای خاصیت تمیز کنندگی مانند جوش شیرین می‌باشد با این تفاوت که خامه ترش در ترکیب با سرکه خاصیت اسیدی خود را از دست نداده نمی‌دهد و به شما اجازه بهره‌مندی از خاصیت اسیدی را می‌دهد.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

۶- ترکیب آب اکسیژنه با جوش شیرین برای تمیز کردن ماهیتابه سوخته:

جوش شیرین را با آب اکسیژنه مخلوط کرده و خمیری ضخیم به دست آورید و سپس روی لکه سوختگی ظرف قرار داده و با یک پد به شست‌ و شو بپردازید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید خمیر روی لکه باقی بماند و سپس ظرف را با آب گرم بشویید تا بتوانید لکه سوختگی را به راحتی از بین ببرید.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته با محصولات تجاری:

در ادامه آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته می‌رسیم به روش‌هایی که از محصولات تجاری بهره می‌برند. در هنگام مواجه شدن با سوختگی ظروف که با روش‌های خانگی نتوان تمیز کرد می‌توان از روش‌های صنعتی و تجاری بهره‌مند شد که به راحتی لکه‌های سوختگی را از بین می‌برند.

۱- از پاک کننده‌های قوی برای تمیز کردن ماهیتابه سوخته کمک بگیرید:

برای استفاده از پاک کننده‌های قوی در ابتدا داخل ظرف را تا قسمت سوختگی با مایع پاک کننده پر کرده اجازه دهید مایع پاک کننده حدود ۱۵ دقیقه داخل ظرف باقی بماند تا در قسمت سوختگی نفوذ کرده و سوختگی را از بین ببرد.

نکته: قبل از استفاده از پاک کننده‌ها طریقه‌ی مصرفی را که روی ظرف حک شده است بخوانید و با توجه به طریقه‌ی مصرف عمل کرده و ظروف سوخته را بشویید.

آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته

۲- ظروف مسی سوخته را با آمونیاک خانگی تمیز کنید:

آمونیاک خانگی به آسانی می‌تواند سوخته‌گی‌های ظروف مسی را تمیز کرده و ظرفی براق به شما هدیه دهد. اما برای شستشوی ظروف با آمونیاک بهتر است دستکش‌های پلاستیکی بپوشید و در خارج از خانه در فضای آزاد و یا در اتاقی که تهویه مناسب دارد با آمونیاک کار کنید تا از جذب بیش از حد آمونیاک در تنفس خود جلوگیری کنید. بعد از آماده شدن، مقدار کمی آمونیاک را روی ظرف سوخته بریزید و سعی کنید قسمت‌های سوخته را پاک کنید. اگر در هنگام کار متوجه شدید که سوختگی‌ها از بین نمی‌رود ظرف سوخته را داخل کیسه زباله بیاندازید و مقداری آمونیاک داخل کیسه بریزید و ۲۴ ساعت وقت بگذارید تا بخار آمونیاک سختی لکه‌ها را از بین ببرد و بعد از ۲۴ ساعت ظرف را بشویید.

سوختگی ظروف کابوس بانوان ایرانی است که مطالعه مقاله آموزش تمیز کردن ماهیتابه سوخته می‌تواند کابوس شما را از بین ببرد. ممنون که با ما همراه بودید.


https://suratiha.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d9%85%db%8c%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c%d8%aa%d8%a7%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d9%88%d8%ae%d8%aa%d9%87/