آیا کسی را سراغ دارید که کیک شکلاتی دوست نداشته باشد و دست رد به کیک شکلاتی خانگی بزند؟ مطمئناً هیچکس از کنار کیک شکلاتی خوشمزه خانگی به راحتی نمیگذرد و حتی یک برش کیک شکلاتی را از دست نمیدهند. به همین سبب در این مطلب از مجله بانوان صورتیها طرز تهیه کیک شکلاتی را به صورت مرحله به مرحله آماده کردهایم که امیدواریم این کیک خانگی را تهیه کرده و نوش جان بقرمایید.
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی:
- آرد: یک و سه چهارم پیمانه
- پودر کاکائو: چهار قاشق غذاخوری
- آب یا شیر: نصف پیمانه
- روغن مایع: یک سوم پیمانه
- تخممرغ: چهار عدد
- نمک: یک پنس
- شکر: یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
- وانیل: یک پنس
طرز تهیه کیک شکلاتی:
برای تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه در ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کرده و سپس شیر، تخممرغ، روغن مایع، شکر را داخل ظرف ریخته و با استفاده از همزن دستی، مواد را باهم مخلوط کنید، تا زمانی این کار را ادامه دهید که مخلوطی کرم رنگ حاصل شود.
مخلوط به دست آمده را در کناری بگذارید و در یک ظرف جداگانه، آرد، بکینگ پودر، وانیل، نمک، پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا مخلوط سبک شود.
مطلب پیشنهادی برای شما:
مخلوط مواد خشک را قاشق قاشق به مخلوط تخممرغ بیافزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
قالب مورد نظر را با استفاده از فرچه، روغنی کنید.
مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید.
قالب را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از تست کردن کیک، کیک پخته شده را از فر خارج کنید.
کیک را بعد از خنک شدن از قالب بیرون بیاورید.
سپس کیک را با خامه و یا شکلات تزیین کنید.
کیک آماده شده را به برشهای کوچک تقسیم کرده و نوش جان کنید.
خیلی خوب بود. ممنون