صورتی‌ها: شله‌زرد یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که اکثرا در ماه‌های رمضان و محرم تهیه می‌شود. اما برای تهیه شله زرد خوشمزه و باکیفیت بهتر است نکات مهمی را رعایت کنید. در این مطلب فصد داریم این نکات مهم یعنی نکات تهیه شله زرد را برای شما بیان کنیم تا اگر شما نیز به فکر پخت شله زردی خوشزه هستید آن‌ها را رعایت کنید.

نکات تهیه شله زرد

نکات تهیه شله زرد

نکات تهیه شله زرد را در قالب ۱۲ جمله کوتاه برای شما بیان خواهیم کرد آن هم به صورت ساده. همراه ما باشید تا این نکات را بخوانیم.

۱-در انتخاب برنج شله‌زرد باید دقت کنید که برنج بوی خوبی داشته و کاملا تمیز شده باشد. بهترین برنج برای تهیه شله زرد می‌تواند برنج مرغوب ایرانی باشد.

۲- برنج شله‌زرد را باید با آب ولرم کاملا بشویید در حدی که آب روی آن کاملا زلال باشد.

۳- برنج شله‌زرد باید چند ساعت قبل از پخت خیس خورده باشد.

۴- با اضافه کردن کمی نمک به شله‌زرد باعث می‌شوید مزه شکر بهتر حس شده و شله‌زرد خوشمزه‌تر شود.

فوت و فن‌های تهیه شله زرد

نکات تهیه شله زرد

۵- یکی دیگر از نکات تهیه شله زرد نحوه اضافه کردن زعفران می‌باشد. زعفران را هیچ‌وقت مستقیماً به شله‌زرد اضافه نکنید. زعفران را در آب جوش حل کرده و به شله‌زرد بیافزایید.

۶- قبل از اضافه کردن شکر به شله‌زرد حتما زعفران را اضافه کنید چون اگر دیده باشید در بعضی شله‌زردها دانه‌های برنج سفید می‌باشند. دلیل این سفید بودن ریختن زعفران بعد از شکر است.

۷- هر چقدر دانه‌های برنج ریزتر باشد بهتر است، برای این کار می‌تواید برنج خیس خورده را قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابید تا خورد شود.

۸- برای این‌که شله‌زردتان قوام داشته باشد و آب نیاندازد، بعد از کامل شدن پخت، می‌توانید شعله پخش کن زیر قابلمه قرار داده و اجازه دهید شله‌زرد نیم ساعت روی شله ملایم بماند تا آب آن کاملا کشیده شود.

۹- به دلیل این‌که پودر هل سیاه است و رنگ شله زردتان را تغییر می‌دهد، بهتر است پودر هل را مستقیماً به شله زرد اضافه نکنید.

نکات تهیه شله زرد

۱۰- در مراحل پخت شله‌زرد، شعله گاز باید ملایم باشد. این مورد هم از نکات تهیه شله زرد می‌باشد.

۱۱- برای اضافه کردن خلال بادام به شله‌زرد بهتر است خلال بادام را با گلای خیس کرده و بعد هر دو را باهم به شله‌زرد بیافزایید.

۱۲- نکته خیلی مهم این است که هر چه‌قدر می‌خواهید شله‌زردتان قوام داشته باشد باید بگذارید اول برنج‌تان به حالتی غلیظ‌‌‌تر از آن چیزی که می‌خواهید شله زردتان باشد برسد و بعد شکر را اضافه کنید، چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد کمی شلتر از حالتی که برنج خالیتان داشته می‌شود.


https://suratiha.com/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%d9%84%d9%87-%d8%b2%d8%b1%d8%af/