کیک اسفنجی از انواع کیکهای نرم و خوشمزه است که میتوان از آن در تهیه انواع دسر و کیک تولد استفاده کرد. به همین سبب در این مطلب از مجله بانوان صورتیها طرز تهیه کیک اسفنجی ساده به را صورت مرحله به مرحله برای شما آماده کردهایم. امیدواریم این کیک را در خانه تهیه کرده و هنر کیکپزی خود را به اعضای خانواده و مهمانان نشان دهید.
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:
- آرد: ۲ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
- روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
- تخممرغ: ۴ عدد
- بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده:
برای تهیه کیک خوشمزه اسفنجی در ابتدا ظرفی انتخاب کرده و مواد خشک شامل آرد، وانیل، بکینگپودر را داخل ظرف ریخته و باهم مخلوط کنید سپس مخلوط حاصل شده را ۳ بار الک کرده و کناری قرار دهید.
در این مرحله ظرف دیگری انتخاب کرده و تخممرغها را داخل ظرف بشکنید سپس شکر و روغن را به تخممرغ زده شده اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن مواد، شیر را نیز به مخلوط بیافزایید.
این مطلب را نیز بخوانید:
بعد از آماده شدن مخلوط تخممرغ، مخلوط آرد را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده و مخلوط را در حد یکدست شدن هم بزنید.
در ادامه طرز تهیه کیک اسفنجی ساده ظرف مناسبی را انتخاب کرده بعد از روغنکاری مخلوط آماده شده کیک را داخل ظرف بریزید.
در این مرحله قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک طلایی رنگ شود.
بعد از پخت کیک اسفنجی، آن را از ظرف خارج کرده و به همراه تزیینات سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای تهیه کیک اسفنجی ساده:
- برای داشتن کیک پوک و خوشمزه بهتره است مواد کیک به دمای محیط رسیده و همهی مواد هم دما باشند.
- قبل از آماده شدن برای تهیه کیک، ظرفهای تهیه کیک را شسته و خشک نمایید تا هیچ رطوبتی روی ظرفها باقی نماند.
عالی بود. خیلی ممنون