مارمالاد نوعی مربای چرخ شده است که طعم و مزه‌ی خوبی داشته و افراد بسیاری آن را به مربا ترجیح می‌دهند. تهیه‌ی مارمالاد با رعایت نکات ریز بسیار آسان بوده و به راحتی در زمان کم می‌توان فابل پخت است. در این مطلب از صورتی‌ها نکات تهیه مارمالاد را آماده کرده‌ایم که امیدواریم با رعایت این نکات، مارمالادی خوشمزه تهیه کنید.

نکات تهیه مارمالاد

نکات تهیه مارمالاد

هنگامی که تصمیم می‌گیرد مارمالاد تهیه کنید بهتر است بدانید که نکات مهمی را در تهیه مارمالاد باید در نظر داشته باشید که در ادامه این نکات را می‌خوانید:

۱- باید در نظر داشته باشید که با هر میوه‌ای نمی‌توان مارمالاد تهیه کرد، میوه‌هایی که می‌توانید با آن‌ها مارمالاد تهیه کرد عبارت است از: زردآلو، توت‌فرنگی، به، سیب، آلبالو، آلوزرد، کیوی، هلو.

۲- زمانی که می‌خواهید از میوه‌های هسته‌دار مارمالاد تهیه کنید بهتر است در ابتدا هسته این میوه‌ها را خارج کرده و سپس چرخ کنید.

نکات تهیه مارمالاد

۳- برای تهیه مارمالاد برای میوه‌های شیرین در ازای هر یک کیلو میوه نیم کیلو شکر و برای میوه‌های ترش به ازای هر یک کیلو ۷۵۰ گرم شکر باید بیافزایید.

۴- اگر می‌خواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینی داشته باشد به ازای هر یک کیلو میوه، یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کرده و مخلوط را به مارمالاد اضافه کنید.

۵- در هنگام انتخاب میوه دقت کنید که میوه‌های کاملاً رسیده برای مارمالاد مناسب‌تر هستند. این مورد نیز یکی از نکات تهیه مارمالاد می‌باشد.

نکات مهم در تهیه مارمالاد

نکات تهیه مارمالاد

۶- در صورتی که شکر شما سفید رنگ نبوده و کمی زردی داشته باشد می‌توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عدد سفیده تخم‌مرغ را با چنگال خوب هم‌زده و آن را به شربت در حال جوش اضافه، سپس شربت را از صافی ریز رد کنید تا رنگ شربت سفید شود.

۷- برای این‌که مارمالاد شما نرم و لطیف شود حتما میوه‌ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید. زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می‌شود.

۸- شربت مارمالاد را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، یعنی اگر مقداری از مارمالاد را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید.

نکات تهیه مارمالاد

۹- دقت کنید که هیچ وقت مارمالاد گرم را داخل شیشه نریزید، صبر کنید تا مارمالاد کاملا خنک شود.

۱۰- ظرفی را که برای تهیه مارمالاد استفاد می‌کنید باید لعابی باشد به جز مارمالاد به، که بهتر است در ظرف مسی پخته شود.

نکات تهیه مارمالاد را مطالعه کردید. امیدواریم در تهیه مارمالادهای مختلف به شما کمک کند.


https://suratiha.com/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af/