صورتی‌ها: امروزه به دلیل طعم منحصر به فرد و بی‌نظیر آبغوره انگور در اکثر خانه‌ها آبغوره خانگی تهیه شده و به عنوان چاشنی به انواع غذاها افزوده می‌شود. آبغوره علاوه بر خوشمزه کردن غذاها، فواید بسیاری نیز برای بدن دارد که می‌توانید با استفاده از این چاشنی در غذاها از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. در ادامه با آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آبغوره خانگی آشنا شوید. با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه آبغوره خانگی

طرز تهیه آبغوره خانگی

طرز تهیه آبغوره خانگی:

برای تهیه آبغوره در ابتدا غوره‌هایی را که تهیه کرده‌اید پاک کرده و آن‌ها را از ساقه جدا کنید.

در ادامه غوره‌ها را داخل ظرفی ریخته و تمیز بشویید.

در این مرحله از طرز تهیه آبغوره بعد از شستن آبغوره‌ها، یک پارچه تمیز پهن کرده، غوره‌ها را روی پارچه بریزید اجازه دهید چند ساعتی روی پارچه بمانند تا خشک شوند.

بعد از خشک شدن کامل غوره‌ها؛ آن‌ها را داخل آبمیوه‌گیری بریزید و آب آن‌ها را بگیرید.

نکته: البته می‌توان غوره‌ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره‌های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کنید.

طرز تهیه آبغوره خانگی

در این مرحله آبغوره آماده شده را داخل پارچ شیشه‌ای ریخته و مدتی در جایی دور از گرد و غبار بگذارید تا کف آبغوره روی آب بایستد و املاح و دانه‌ها و پوست‌هایی که از صافی رد شده‌اند ته‌نشین شوند.

حالا کف روی آبغوره را بردارید و آبغوره را داخل بطری مورد نظر بریزید و درب آن را به طور کامل ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.

نکته: در صورتی که بخواهید آبغوره را برای مدت طولانی نگهداری کنید، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر بپوشانید. همچنین می‌توانید با نوار چسب‌های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنید.

طرز تهیه آبغوره خانگی

نکات مهم در تهیه آبغوره خانگی:

برای نگهداری بهتر آبغوره می‌توانید آبغوره را داخل قابلمه‌ای ریخته و آبغوره را بجوشانید و در طی جوشیدن آبغوره با استفاده از کفگیر، کف‌ها و زایدات آبغوره را بگیرید.

اگر می‌خواهید آبغوره شفافی داشته باشید بایستی بعد این‌که آب نصف شد از روی اجاق برداشته بگذارید سرد شود. املاح آن که ته‌نشین شد آب صاف را جدا کرده در شیشه بریزید.

طرز تهیه آبغوره خانگی

نکاتی در مورد نگهداری آبغوره:

آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید. قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیان‌باری به همراه دارد.

در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه می‌کند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.


https://suratiha.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a2%d8%a8%d8%ba%d9%88%d8%b1%d9%87/