با فرا رسیدن فصل تابستان میوههای خوشمزه این فصل نیز به بازار آمده و خانومهای خانهدار و هنرمند را به تهیه مربا تشویق میکنند. آلبالو یکی از میوههای بسیار خوشمزهای است که معمولا مربای این میوهی مورد پسند همهی افراد قرار گرفته و این مربا در اکثر خانهها تهیه میشود. اما برای خوشمزه و خوشرنگتر شدن مربای آلبالو باید چه نکاتی را رعایت کرد؟ در این مطلب از صورتیها با ما همراه باشید تا با نکات مهم در تهیه مربای آلبالو آشنا شده و این مربای خوشمزه را تهیه کنید.
نکات مهم در تهیه مربای آلبالو
هنگامی که برای تهیه مربای آلبالو دست به کار میشوید ممکن است با رعایت نکردن برخی نکات بسیار کوچک مربای آلبالوی شما کیفیت اصلی خود را از دست دهد برای اینکه به چنین مشکلی دچار نشوید حتما نکاتی که زیر بیان میکنیم را رعایت کنید.
۱- در هنگام تهیه مربای آلبالو عجله نکنید و اجازه دهید آلبالوها و شکر، آب بیاندازند. این کار در کیفیت مربای آلبالو تاثیر ویژهای خواهد داشت.
۲- در زمان تهیه مربای آلبالو بهتر است قبل از سرد شدن مربا، کف روی آن را جمع کنید.
۳- در هنگام تهیه مربا نباید به آن آب اضافه کنید چون این مربا نیازی به آب ندارد.
۴- از جوشاندن زیاد مربا خودداری کنید چون با انجام اینکار باعث تیره شدن رنگ مربا خواهید شد.
نکات مهم در تهیه مربای آلبالو
۵- در هنگام تهیه مربای آلبالو سعی کنید از حرارت ملایم استفاده کنید چون حرارت بالا باعث سر رفتن مربا شده و رنگ و طعم زیبایی به مربا نمیبخشد.
۶- یکی دیگر از نکات مهم در تهیه مربای آلبالو این است که علاوه بر بالا نبودن حرارت، در قابلمه مربا را نباید کیپ ببندید چون این کار نیز باعث سر رفتن مربا میشود.
۷- غلظت مربا در هنگامی که روی حرارت است رقیقتر از حالتی خواهد بود که سرد شده باشد، پس زمانی که مربا به رنگ دلخواه شما رسید حرارت را خاموش کنید و منتظر غلیظ شدن مربا نباشید.
تشخیص قوام آمدن مربا آلبالو:
برای تشخیص قوام آمدن مربای آلبالو بهتر است مقداری از مربا را بردارید تا کمی سرد شود سپس آن را بین دو سر انگشت خود بگیرید و انگشتها را باز کنید. اگر مربا به صورت تار نخ کشیده شد مربای آلبالو قوام آمده است.
رفع کپک مربای آلبالو:
از نکات مهم در تهیه مربای آلبالو رفع کپک میباشد. اگر مربای شما شروع به کپک زدن کرد، ابتدا لایه کپک زده را از روی مربا جدا کنید سپس مربای باقیمانده را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دوباره مربا بپزد. حالا در آخرین مرحله پخت به مربا یک دوم قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کرده تا از کپک زدن مربا جلوگیری کنید.
رفع شکرک مربا:
این حالت معمولا در انواع شربتها نیز دیده می شود و هنگامی رخ میدهد که مربا و یا شربت بیش از حد جوشانده شود یا ترشی آن کم باشد. برای رفع این مشکل، مقداری آب، کمی جوش شیرین، آلیمو یا جوهرلیمو به شربت یا مربا اضافه کرده بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.
نکته:
در هنگام تهیه مربای آلبالو، هستههای آلبالو را دور نریزید و چای آلبالو تهیه کنید. نوش جان