با فرا رسیدن فصل تابستان و فصل رشد و پرورش گوجهفرنگی بانوان خانهدار و کدبانو به فکر تهیه رب گوجه میافتند تا از ربهای آمادهای که در بازار عرضه میشود خریداری نکرده و رب گوجهفرنگی سالم و خوشمزه تهیه کنند. اگر شما نیز جزوی از این افراد هستید با این مطلب از مجله بانوان صورتیها همراه باشید تا با طرز تهیه رب گوجه به صورت مرحله به مرحله آشنا شده و رب گوجهای خوشمزه تهیه کنید.
طرز تهیه رب گوجه
مواد لازم برای تهیه رب گوجه:
- گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم
- نمک: ۴۰ گرم
- روغن: ۱۰۰ گرم
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه رب گوجه:
برای تهیه رب گوجهفرنگی در ابتدا گوجههای خریداری کرده را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
سپس گوجههای شسته و خشک شده را با استفاده از چاقو به قسمتهای ریز خرد کنید.
گوجههای خرد شده را داخل قابلمهای بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
اجازه دهید گوجهفرنگی چند روز داخل یخچال بماند تا آب بدهد در این چند روز مرتب گوجهها را هم بزنید.
بعد از گذشت چند روز متوالی که گوجهفرنگیها آبکی شدند، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گوجهها خوب پخته شده و غلیظ شود.
در این مرحله از طرز تهیه رب گوجه نمک را به گوجه بیافزایید.
بعد از غلیظ شدن مخلوط گوجهفرنگی روغن را به رب گوجه بیافزایید و مخلوط را هم زده و از روی حرارت بردارید.
مخلوط آماده شده را از صافی رد کنید تا گوجههای درشت رب گرفته شود.
رب آماده شده را داخل ظرفهای شیشهای ریخته و داخل یخچال قرار دهید. این رب خوشمزه را میتوانید در تهیه انواع خورشت و غذاها استفاده کنید. نوش جان.
با طرز تهیه رب گوجهفرنگی به صورت مرحله به مرحله آشنا شدید. امیدواریم با تهیه رب گوجهفرنگی خانگی از ربهای بیکیفیت کارخانهای استفاده نکرده و غذاهای خوشمزهای همراه با رب گوجه تهیه کنید.