در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوشمزه و شیرین و البته خنک نمیچسبد. بستنی را میتوان در خانه نبز تهیه کرد اما تهیه بستنی در خانه نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل شود. در این مطلب از صورتیها طرز تهیه بستنی خانگی را به صورت مرحله یه مرحله آموزش خواهیم داد تا اگر دوست داشتید، بستنی خانگی تهیه کرده و نوش جان کنید. با ما همراه باشید.
آموزش طرز تهیه بستنی خانگی
مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی:
- شیر: ۲ لیوان (نیم لیتر)
- شکر: ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
- زرده تخممرغ: ۴ عدد
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه بستنی خانگی:
برای تهیه یک بستنی خوشمزه خانگی در ابتدا ظرفی مناسب انتخاب کرده سپس تخممرغها را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید.
بعد از جدا کردن زردهتخممرغ، شکر را به زردهها اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا زمانی این کار را ادامه دهید که تخممرغ کف کند.
در این مرحله از طرز تهیه بستنی خانگی شیر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید.
سپس وانیل را به شیر به جوش آمده اضافه کرده و شیر را هم بزنید.
در ادامه شیر جوشیده شده را به مخلوط زرده تخممرغ و شکر بیافزایید و مخلوط را به خوبی هم بزنید.
در این مرحله بار دیگر مخلوط شیر و شکر و زرده تخممرغ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند.
اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید. کسانی که بستنیساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام میدهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.
ظرفی پر از یخ تهیه کنید و ظرفی فلزی روی یخها قرار دهید.
مخلوط شیر را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف فلزی بریزید و با استفاده از همرن مخلوط را کم کم هم بزنید تا مخلوط کشدار شده و تبدیل به بستنی شود.
نکته: برای خوشمزهتر شدن بستنی میتوانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید.
بعد از کشدار شدن مخلوط، بستنی را در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و سپس در ظرفهای دلخواه بستنی را سرو کنید.
بستنی شما آماده سرو است. نوش جان