وافل بلژیکی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین میان وعدهها در بین جوانان میباشد. این وافل را میتوان همراه با شکلات، انواع مربا و عسل سرو کرد. در این مطلب از صورتیها طرز تهیه وافل بلژیکی را به صورت مرحله به مرحله آماده کردهایم که امیدواریم بپسندید.
طرز تهیه وافل بلژیکی
مواد لازم برای تهیه وافل بلژیکی:
- آرد: دو و نیم پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- شیر: ۲ پیمانه
- شکر: ۱/۴ پیمانه و ۲ قاشق چایخوری
- کره آب شده: ۱/۲ پیمانه
- عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- مخمر: ۱ قاشق چایخوری
- آب: ۱/۲ پیمانه
- جوز هندی: ۱/۴ قاشق چایخوری
- دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
- وافل ساز و یا تابه مخصوص وافل
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه وافل بلژیکی:
برای تهیه وافل بلژیکی در ابتدا مواد خشک را یکی یکی الک کنید تا مواد سبک شوند.
در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب کرده و تخممرغها را داخل کاسه بشکنید و هم بزنید سپس آرد الک شده و شکر را به تخممرغ بیافزایید.
نکته: میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنید.
بعد از اضافه کردن شکر، دارچین و نمک را نیز به مخلوط بیافزایید.
سپس جوز هندی را نیز به همراه مخمر به مخلوط اضافه کنید.
مواد را باهم مخلوط کرده و شیر را نیز در داخل مخلوط بریزید
در ادامه رکه و یا روغن را نیز به مخلوط بیافزاییید و هم بزنید.
بعد از اینکه مخلوط به صورت خمیری یکدست و صاف درآمد مرحلهی بعد طرز تهیه وافل بلژیکی را انجام دهید.
در صورت دلخواه به مخلوط آماده شده، بادام خرد شده بیافزایید.
خمیری را که آماده کردهاید حدود ۱ ساعت اجازه دهید استراحت کند. سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید.
اجازه دهید وافرساز گرم شود و سپس هر قسمت از خمیر را داخل دستگه قرار دهید تا سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، وافر بلژیکی شما آماده است.
این وافر را میتوانید در وعدههایی مانند صبحانه و عصرانه برای مهمانان سرو کنید.
نوش جان. امیدواریم که شما نیز طرز تهیه وافل بلژیکی را یاد گرفته باشید.
لینک منبع: