تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزهای است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کرده و در مراسمات مختلف در کنار غذا برای مهمانان خود سرو کنید علاوه بر این دسر تیرامیسو را میتوانید به عنوان عصرانه نیز آماده کرده و در کنار چای نوش جان کنید. در ادامه این مطلب از مجله دختران و بانوان صورتیها طرز تهیه تیرامیسو با کیک اسفنجی را به صورت مرحله به مرحله و تصویری آماده کردهایم که امیدواریم این دسر را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
تیرامیسو با کیک اسفنجی
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو:
- کیک اسفنجی: به مقدار لازم
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- پودر وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکر: ۶۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
- خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
- پودر نسکافه یا قهوه فوری: ۲ قاشق سوپخوری
- آب داغ: ۱/۴ پیمانه
نکته مهمی که وجود دارد شما برای یادگیری طرز تهیه تیرامیسو با کیک اسفنجی نیاز به کیک اسفنجی دارید. اگر با طرز تهیه آن آشنایی ندارید بهتر است اول مطلب زیر را مطالعه کنید.
طرز تهیه تیرامیسو با کیک اسفنجی:
برای تهیه تیرامیسو با کیک اسفنجی در ابتدا کیک اسفنجی را حاضر کرده و کناری بگذارید. در ادامه یک کاسه مناسب برداشته و زرده تخممرغها را داخل کاسه بریزید سپس زرده تخممرغ را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود.
بعد از همزدن تخممرغ، شکر را به تخممرغ اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا شکر به خورد تخممرغ برود. سپس پودر وانیل را نیز به مواد بیافزایید.
در ادامه طرز تهیه تیرامیسو با کیک اسفنجی، پنیر ماسکارپونه را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم زدن را شروع کنید.
نکته: یعی کنید از این مرحله به بعد همزدن را با همزن دستی ادامه دهید.
بعد از هم زدن پنیر ماسکارپونه، خامه قنادی را به مواد بیافزایید و هم بزنید.
مواد آماده شده را در جایی و دم دست بگذارید.
ظرفی را انتخاب کرده و کیک اسفنجی را یک لایه زیر ظرف بچنید.
نکته: اینکار را میتوانید در هر ظرف دلخواهی انجام دهید.
بعد از چیدن کیک اسفنجی در ظرف، پودر نسکافه را داخل آب داغ ریخته و مخلوط کنید و بعد از خنک شدن روی کیکهای اسفنجی با استفاده از قلم انتقال دهید.
سپس یک لایه از مواد اماده شده را به وسیله لیسک روی کیک اسفنجی بریزید.
در ادامه طرز تهیه تیرامیسو با کیک اسفنجی بقیه کیک اسفنجی را نیز روی مواد بچینید.
و سپس مانند مرحله قبل، ابتدا مخلوط نسکافه را روی کیکها مالیده و سپس مواد آماده شده را روی کیک اسفنجی بریزید و به وسیلهی لیسک مواد را صاف کنید.
بعد از تمام شدن کامل مواد، روی تیرامیسو را با شکلات بپوشانید.
بعد از تزیین، تیرامیسوی شما آماده است. از این ترامیسو میتوانید در مراسمات مختلف و حتی مهمانیهای خودمانی استفاده کنید.
نوش جان
لینک منبع: