شیرینی سوئدی نوعی شیرینی خشک و خوشمزه استکه به راحتی نیز تهیه میشود و زمان زیادی را از شما نمیگیرد. معمولا این شیرینی خشک سوئدی مورد پسند اکثر افراد قرار میگیرد. در ادامه این مطلب از صورتیها با طرز تهیه شیرینی سوئدی به صورت مرحله به مرحله و تصویری آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی سوئدی
مواد لازم برای تهیه شیرینی سوئدی:
- آرد: ۳٫۵ فنجان
- مخمر: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
- کره: ۱/۳ فنجان
- شیر: ۱ فنجان
- زعفران: ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکر: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
- نمک: مقداری
- تخممرغ: ۲ عدد
- کشمش: ۱۶ عدد
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی سوئدی:
برای تهیه شیرینی سوئدی دو مرحله نیاز است که در مرحلهی اول باید خمیر را آماده کنید و در مرحلهی دوم به خمیر شکل دهید و آن را بپزید همراه ما باشید تا باهم شیرینی سوئدی را آماده کنیم:
۱- در مرحلهی اول طرز تهیه شیرینی سوئدی، قابلمهی مناسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شیر، زعفران و کره را داخل قابلمه بریزید تا زعفران و کره در داخل شیر حل شوند.
۲- بعد از اینکه شیر همراه با زعفران و کره جوشید. مخلوط را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید به دمای بدن انسان برسد. سپس مخمر را به مخلوط بیافزایید.
۳- در ادامه طرز تهیه شیرینی سوئدی ظرف دیگری را انتخاب کرده و یک عدد تخممرغ را داخل ظرف بشکنید و هم بزنید. سپس شکر و نمک را باهم مخلوط کرده به تخممرغ بیافزایید.
مخلوط آماده شده تخممرغ را به مخلوط شیر اضاقه کرده و به خوبی هم بزنید. بعد از اینکه مواد باهم به خوبی مخلوط شدند، نصف آرد را نیز به مواد بیافزایید.
۴- بعد از مخلوط کردن کامل خمیر، آرد باقیمانده را کمکم به خمیر اضافه کنید تا زمانی که خمیر دیگر به ظرف بچسبد.
۵- خمیر آماده را از درون کاسه بیرون آورده و با دست ورز دهید.
۶- سپس خمیر ورز داده شده را داخل کاسهای قرار داده و روی آن را بپوشانید.
۷- بعد از گذشت ۱ ساعت که خمیر شما دو برابر شد، خمیر آماده شکل دادن است.
۸- بعد از آماده شدن خمیر نوبت به مرحلهی شکلدهی میرسد که باید خمیر را به حدود ۸ قسمت هم اندازه تقسیم کنید.
۹- بعد از اینکه خمیر به ۸ قسمت تقسیم شد، خمیر را مانند شکل زیر لوله کنید.
۱۰- و سپس گوشههای لوله را مثل شکل به وسط خمیر بیاورید تا شکل زیبایی به خود بگیرد. البته میتوانید شیرینی را به شکل دلخواه دربیاورید.
۱۱- خمیر آماده شده را داخل سینی که روی آن کاغذ روغنی انداختهاید بچینید.
۱۲- سپس خمیرهای آماده شده را با کشمش تزیین کرده و سپس یک عدد تخممرغ را شکسته و با استفاده از قلم آشپزی، روی شیرینیها را به تخممرغ آغشته کنید.
۱۳- شیرینیهای آماده شده را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی شیرینیها سرخ و طلایی شود.
شیرینیهای شما آمادهی سرو است. این شیرینی را همراه با چای برای مهمانان سرو کرده نوش جان کنید.
لینک منبع: