با فرا رسیدن ماه رمضان و شبهای قدر بانوان به فکر تهیهی نذری شب قدر میافتند. یکی از بهترین نذریها در این شبها حلوای نذری شب قدر است که حلوای هویچ میتواند مناسبترین حلوا باشد. این حلوا از خوشمزهترین حلواهای ایرانی بوده و رنگ و ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد. در ادامه این مطلب از مجله بانوان صورتیها با ما همراه باشید تا با طرز تهیه حلوای هویج، حلوای نذری شب قدر به صورت مرحله به مرحله آشنا شوید.
حلوای هویج، حلوای نذری شب قدر
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج:
- هویج: یک و نیم کیلو
- آرد: یک پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- هل آسیاب شده: یک قاشق مرباخوری
- گلاب: یک پیمانه
- زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
- روغن جامد: ۱۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- خلال پسته: برای تزیین
- گل محمدی: برای تزیین
نکته: در صورت تمایل از شکر قهوهای استفاده کنید چون استفاده از شکر قهوهای برای سلامتی شما مفیدتر خواهید بود.
طرز تهیه حلوای هویج:
برای تهیه حلوای هویج در ابتدا هویجها را شسته، پوست بگیرید. سپس آنها را به چند قسمت تقسیم کرده و داخل خوردکن بیاندازید تا هویجها مانند شکل زیر به صورت خلالی دربیاید. و یا در صورت دلخواه میتوانید هویجها را رنده کنید.
بعد از اینکه هویجها را آماده کردید، یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و شکر را داخل قابلمه با مقدار بسیار کمی آب بریزید تا شکر آب شود.
نکته مهم در حلوای نذری شب قدر: ما برای تهیه حلوای هویج از شکر قهوهای استفاده کردیم در صورت دلخواه شما میتوانید از شکر سفید استفاده کنید.
بعد از آب شدن شکر، هویجهای رنده شده را داخل شکر بریزید تا هویجها بپزند.
حدود نیم ساعت زمان میبرد تا هویجهای شما در داخل شکر به خوبی بپزند.
بعد پخت، آنها را کناری بگذارید و یک قابلمه دیگر انتخاب کرده و آرد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آرد تفت بخورد.
نکته: در هنگام تفت دادن آرد، همزدن را فراموش نکنید چون آرد ممکن است با حرارت مستقیم شعله بسوزد.
بعد از اینکه آرد را تفت دادید و کمی رنگ آرد تیره شد و خامی آرد از بین رفت، روغن جامد و کره را به آرد بیافزایید.
آرد را همراه با کره و روغن جامد تفت دهید.
دقت کنید که روغن جامد و کره به خوبی با آرد مخلوط شوند.
بعد از مخلوط شدن کره و روغن جامد با آرد، مخلوط شکر و هویج را به آرد بیافزایید.
مخلوط به دست آمده را به خوبی هم بزنید و سپس هل، گلاب و زعفران دم کرده را به حلوا بیافزایید.
حلوای آماده شده را داخل قابلمه روی حرارت، آنقدر هم بزنید تا از ظرف به راحتی جدا شده و به ظرف نچسبد.
حلوای آماده شده را از روی حرارت برداشته و یک ظرف برای کشیدن حلوا داخل آن انتخاب کنید.
حلوا را به داخل ظرف مورد نظر انتقال داده و روی حلوا را با لیسک صاف کنید.
حلوای خود را با خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید. حلوای نذری شب قدر شما آماده است.
حلوای شما آماده سرو است. نوش جان
لینک منبع: