با فرا رسیدن فصل تابستان و گرما، همهی بانوان خانهدار به فکر تهیه انواع شربت برای خانواده و مهمانان خود میافتند. شربت سکنجبین یکی از بهترین شربتها برای رفع تشنگی در فصل تابستان است. در این مطلب از مجله بانوان صورتیها به آموزش طرز تهیه شربت سکنجبین پرداختهایم که امیدواریم با تهیه این شربت تابستانی خنک بگذرانید.
آموزش طرز تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین از گذشتههای دور تهیه میشود و در طب سنتی نیز از این نوشیدنی برای چاقی، رفع التهاب بدن، رفع تبهای فصل گرما و … استفاده میشود. پس پیشنهاد میکنیم این شربت خوشمزه را از دست ندهید. در ادامه آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین را مطالعه خواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین:
- آب: دو لیوان
- شکر: یک کیلوگرم
- نعنا تازه: صد و پنجاه گرم
- سرکه: صد گرم
- خیار: برای تزیین
- نعنا: برای تزیین
طرز تهیه شربت سکنجبین:
برای تهیه شربت سکنجبین در ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید سپس شکر را به آب داخل قابلمه اضافه کرده مخلوط کنید.
بعد از این کار قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب بجوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود. سپس نعنا را تمیز کرده و بشویید تا هیچ گرد و غباری روی نعنا باقی نماند.
در این مرحله از طرز تهیه شربت سکنجبین بعد از شستن نعنا، آنها را به قابلمه در حال جوش بیافزایید تا طعم و عطر نعنا جذب شربت شما شود و در مرحله آخر سرکه را به شربت اضافه کرده و اجازه دهید شربت غلیظ شود. سپس شربت را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
تزیین شربت سکنجبین:
بعد از سرد شدن شربت سکنجبین برای تزیین بهتر است شربت را داخل لیوانها بریزید و با اضافه کردن چند عدد یخ و مقداری نعنای تازه به شربت آن را تزیین کنید. برای زیبایی بیشتر میتوانید یک عدد خیار را با استفاده از رنده، خرد کرده و به داخل شربت بیافزایید. علاوه بر این تزیینات لیمو نیز میتواند تزیین بسیار زیبایی برای این شربت باشد.
لینک منبع: