بر خلاف تصور عدهی زیادی از خانمهای خانهدار، تهیه لواشک در خانه بسیار راحت بوده و در مقایسه با لواشکهای کارخانجات نیز بسیار بهداشتیتر و خوشمزهتر است.میتوان با توجه به ذائقهی هر فرد لواشک میوهی مورد نظر او را تهیه کرد ولی یکی از مشکلاتی که در تهیه لواشک خانگی وجود دارد زمان طولانی تهیه لواشک در زیر نور خورشید است که با خواندن این مطلب این زمان نیز کاهش مییابد و در عرض یک روز میتوان یک لواشک خوشمزه در فر تهیه کرد. با مجله صورتیها همراه باشید تا طرز تهیه لواشک انار در فر را بیاموزید و بهترین لواشکهای خانگی را تهیه کنید.
آموزش تصویری طرز تهیه لواشک انار در فر
مواد لازم برای تهیه لواشک انار:
انار: دو عدد
به: ۱ عدد
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه لواشک انار در فر:
برای تهیه لواشک انار در ابتدا دانههای انار را از پوست آن جدا کرده و همراه با کمی نمک داخل ظرفی بریزید تا انار کمی آبکی شود. سپس انارهای دانه شده را داخل آبمیوهگیری ریخته و آب آنها را بگیرید.
بعد از اینکه آب انارها را گرفتید. پوست به را گرفته و به اندازههای کوچک برش دهید.
بعد از خرد کردن به، بههای خرد شده را به آب انار اضافه کرده و سپس ۱ قاشق آبلیمو به مخلوط انار و به بیافزایید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه بهها کاملا پخته و کمی آب انار غلیظ شد با استفاده از گوشتکوب برقی مخلوط را کاملا له کنید.
بعد از له شدن کامل مخلوط، یک کاغذ روغنی روی سینی فر بیاندازید و مخلوط له شده را روی کاغذ روغنی بریزید.
سپس سینی فر را داخل فر در طبقهی آخر قرار دهید و فر را در دمای بسیار پایین روشن کنید تا لوشک خشک شود.
در مرحله آخر طرز تهیه لواشک انار در فر بعد از خشک شدن لواشک، لواشک انار شما آماده سرو است. نوش جان
ممنون که با طرز تهیه لواشک انار در فر همراه ما بودید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.
لینک منبع: